|

UPDATE ȘOC la Huși: Omul de afaceri Ciprian Melinte a fost găsit spânzurat!

UPDATE Martorii spun că mașina lui Ciprian a fost găsită în fața restaurantului Empire, aflat pe strada Calea Basarabiei, în ea văzându-se telefonul și țigările sale. Tocmai acest detaliu i-a pus pe gânduri pe apropiați, întrucât nu putea fi prea departe și, de altfel, nu obișnuia să plece fără să ia telefonul asupra sa. Au început să îl caute și au avut un adevărat șoc atunci când l-au descoperit, spânzurat, în podul restaurantului.

UPDATE: La aflarea cumplitei vești, soția lui Ciprian Melinte, cadru didactic al Colegiului Național “Cuza Vodă”, se afla în școală. Aproape că s-a prăbușit, spun elevii care au văzut-o, cu telefonul în mână, coborând scările și plângând foarte tare. Ea și Ciprian aveau o căsnicie fericită de mulți ani și aveau trei fetițe, cele două mai mici fiind gemene. Ciprian Melinte era inginer de profesie, iar în 2000 a început de jos o afacere cu mobilier și amenajări interioare, transformând numele firmei sale, Cipval, într-un brand de succes pentru municipiul Huși. “Nu sunt în stare să spun nimic, sunt șocat! Nu am cuvinte, nu pot crede așa ceva. Nu pot înțelege cum de s-a ajuns în această situație, ce l-a determinat. Vă rog să mă credeți că sunt, pur și simplu, blocat de această veste. Era un băiat capabil, tânăr, un om de cuvânt, cu toată viața înainte! Dumnezeu să îl ierte, altceva nu știu ce aș putea spune”, a declarat primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan. In ultimii ani, Ciprian Melinte și-a extins afacerile, asociindu-se cu Cătălin Dogaru, consilier județean. Aceștia dețineau împreună cafeneaua Caffe Noir, dar și restaurantul Empire, în podul căruia Ciprian s-a spânzurat azi.

UPDATE: Apelul la 112 a fost dat azi, la 13,40. “Apelul la 112 a fost făcut de o rudă a persoanei în cauză, iar ora la care s-a sunat a fost 13, 40. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Ambulanței. A fost găsit un bărbat în vârstă de 41 de ani, spânzurat în podul unui restaurant. In ciuda manevrelor efectuate, ambulanțierii nu au putut decât să constate decesul. Aparent, nu sunt suspiciuni în privința cauzelor morții, însă polițiștii de Investigații Criminale au deschis o anchetă, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat”, au declarat reprezentații IPJ Vaslui.

INGROZITOR Tragedie la Huși! Omul de afaceri, Ciprian Melinte a fost găsit spânzurat, în podul restaurantului Empire. Cei care au descoperit trupul neîinsuflețit, au alertat Ambulanța și Poliția, la 112, însă, în ciuda eforturilor ecipajului SAJ, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. Cauzele acestui gest încă nu sunt clarificate, însă există voci care susțin că omul de afaceri, fost consilier local, ar fi avut probleme în afaceri. Vom reveni cu mai multe detalii.