spot_imgspot_img
16.6 C
Vaslui
05-mai-2024

“Fetele” s-au bãtut la Clubul “Iguana” din Bârlad, pentru Solomon!

- Advertisement -

TUPEU DE COCALARI … O tânãrã din Bârlad a fost desfiguratã, târâtã pe jos si datã cu capul de bordura trotuarului în fata la Clubul Iguana din localitate, de cãtre o prietenã a unuia dintre cei cu care a venit la club. Bãrbatul pentru care s-au bãtut “fetele” este Andrei Solomon, zis Solistu’, de 26 de ani, implicat în arestarea procurorului Vasile Selaru, iar agresoarea fetei este nimeni alta decât Cristina Elena Tâncovici, “pacienta” de la UPU care a primit ce-a mai tare replicã de la o doctoritã “jignitã”: “Sã-ti iei calciu din spermã!”. Politia din Bârlad are deschis un dosar penal, culmea, la plângerea Cristinei Tâncovici, pentru agresiune. Adolescenta nu a mai apucat sã facã reclamatie, fiindcã i s-a fãcut rãu în sediul Politiei, fiind transportatã în stare gravã la Iasi. Clubul Iguana a devenit celebru dupã ce deputatul Solomon l-a agresat pe un inspector care venise sã încaseze drepturile de autor pentru muzica difuzatã. Tot de aici a agãtat-o Spiridon si pe eleva olimpicã violatã.

O fatã de 19 ani din Bârlad, O.M., a iesit sâmbãtã seara la distractie în Clubul “Iguana” – loc de întâlnire al interlopilor si al cocalarilor din oras. Fata, credulã, a fost însotitã de un prieten si de celebrul de acum, Andrei Solomon, supranumit Solistu’. Beizadeaua este fiul omul de afaceri Octavian Solomon implicat în scandalul arestãrii procurorul Vasile Selaru, în 2014. În jurul orei 4.00, asupra tinerei s-a nãspustit o femeie de 31 de ani, Cristina Elena Tâncovici, care i-a aruncat fetei în fatã cu votcã si a început sã o agreseze. Motivul? Vroia sã-l “apere” pe frãtiorul sãu, Andrei Solistu’, de farmecele acesteia. “A luat fata de-o aripã si a scos-o afarã, în fata clubului, unde a început sã o batã serios, sã o tragã de pãr, a trântit-o de pãmânt, a târât-o prin bãlti, a dat-o cu capul de bordura trotuarului. Nimeni n-a intervenit sã o salveze pe prietena noastrã. Am sunat la 112, fiindcã paznicii de la <<Iguana>> spuneau cã nu intervin decât în local, ei n-au treabã cu ce se întâmplã afarã. Au venit jandarmii si le-au dus la politie, dar prietena noastrã avea nevoie de îngrijiri medicale si a fost chematã ambulata la Politie”, ne-a relatat unul din martorii la întreaga scenã.

Trimisã la Iasi, cu fracturã de craniu!

O.M, victima agresiunii, a fost consultatã la CPU Bârlad, evident cu asteptãrile de rigoare pe holuri spitalului si cu reprosurile cadrelor medicale cã le deranjeazã. Dupã investigatii a fost trimisã la Iasi, fiind suspectã de fracturã de craniu. “Diagnosticul este de fracturã de os frontal (de craniu) si a fost trimisã la Clinica de Neurochirurgie la Iasi”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean. Ajunsã la Iasi, a fost supusã unui RMN, constatându-se cã, în afarã de fractura de craniu, fata are si coloana deplasatã, fiind necesarã interventia chirurgicalã. “Nu pot sã vorbesc acum, dar medicii mi-au spus cã am si coloana depalsatã si discutã acum dacã se pune problema unei interventii chirurgicale, dar, din câte am înteles, asa va fi, mã vor opera la coloanã, fiind deplasatã”, ne-a spus O.M., de pe patul spitalului. Fata ne-a mai precizat cã nu stia cã Andrei Solomon (Solistu’) este însurat, ea neavând nimic în comun cu el. “Am iesit cu niste prieteni la club, iar el era cu prietenii mei si ne tot spunea cã este despãrtit”, a precizat victima Cristinei Tâncovici.

Politia face cercetãri … la plângerea agresoarei!

La Politia Bârlad s-a deschis un dosar penal la plângerea depusã de … Cristina Elena Tâncovici, pentru agresiune si furt, femeia reclamând cã i-a fost furatã poseta în întreaga vânzolealã. Fata agresatã si ajunsã la Iasi, din cauza bãtãii primite, va face si ea plângere penalã dupã ce va iesi din spital. “Oricum am nevoie de multe zile de spitalizare si voi sesiza politia dupã ce ies din spital, pentru cã asearã, de la bãtaie, nici nu puteam sã respir, darãmite sã scriu”, a spus adolescenta bãtutã.

CLIENTII CLUBULUI “IGUANA”!

Pentru cine a luat adolescenta bãtaie: beizadeaua lui Solomon!

Fostul procuror criminalist vasluian, Vasile Şelaru, a fost retinut în vara lui 2014, de cãtre DNA Iasi pentru luare de mitã si trafic de influentã. Printre cei pentru care fãcea trafic de influentã Selaru se numãrã si Octavian Solomon, care este si el judecat alãturi de procurorul Selaru si amicul sãu din Bârlad, Liviu Rãdescu, în acest caz. Vã reamintim cã, în luna mai 2014, Vasile Selaru, care era urmãrit de DNA si monitorizat, a fost contactat de omul de afaceri Octavian Solomon, din Bârlad, care l-a anuntat cã are din nou probleme cu fiul sãu, Andrei Solomon. Se cunoscuse cu procurorul printr-un amic comun, afaceristul bârLãdean Liviu Rãdescu. Acesta i-a spus procurorului cã are probleme cu fiul sãu, retinut pentru 24 de ore, într-un dosar penal de agresiune, el fiind agresorul, evident. Voalat, procurorul l-a asigurat cã va face demersuri pentru a nu fi luatã o mãsurã preventivã împotriva fiului sãu. În aceeasi zi, Liviu Rãdescu l-a sunat pe procuror pentru a gãsi solutii de salvare a beizadelei lui Solomon. Rãdescu l-a anuntat pe Selaru cã Andrei Solomon era cercetat de acelasi procuror care instrumentase si alte dosare în care a mai fost cercetat. Rãdescu l-a înstiintat cã, dacã pune «o vorbă bunã» pentru a-l scoate pe fiul prietenului sãu din necaz, va avea cazarea asiguratã pe litoral, unde detine un imobil de lux, chiar pe malul mãrii. Potrivit DNA, din 2006 si pânã în 2014 când a fost instrumentat dosarul, fiul lui Octavian Solomon a fost cercetat în nu mai putin de 26 de dosare penale pentru sãvârsirea unor infractiuni de distrugere, furt, tâlhãrie, loviri si alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, ultraj, lipsire de libertate în mod ilegal, însã doar într-un singur caz s-a dispus trimiterea sa în judecatã.

Agresoarea este nimeni alta decât protagonidta scandalului scandalul “cu calciu din spermã”

CUIBUSOR DE NEBUNII…Este vorba despre pacienta care s-a certat cu doctorita Lupeicã de la spitalul bârlãdean ca la usa cortului, la începutul lunii, Cristina Elena Tîncovici, de 31 de ani, care se pare cã era sub influenta alcoolului. Enervatã de faptul cã medicul Lupeicã a fãcut-o sã astepte pe hol, în timp ce în cabinetul de Urgente erau doi pacienti – unul suspect de infarct miocardic si altul adus de ambulantã în soc anafilactic, Cristina Tîncovici a început sã se certe cu doctorita Lupeicã. Vã reaminitm cum s-au gratulat cele douã: “Tu vorbeste frumos ca doctoritã, zdreanto! Ok?” (C.T). “Vorbeste frumos, nu cu sugi p..a…(Medic)”. “Vorbeste tu frumos, mã-ta suge p…a! Vorbeste frumos cã esti doctoritã.”, “Fãrã nervi, vã rog, dati-o afarã! Asta-i bolnavã?” – zice medicul Ioana Lupeicã. “Eu am mai fost acum douã luni aici, îmi era rãu, îmi trebuie calciu”, striga pacienta. “Îti iei calciu din spermã! Da!” – spune medicul Lupeicã. “Calciu din spermã sã iei tu! Si fii atentã cã îti fac reclamatie”, a spus Cristina Tâncovici. A fost dusã de jandarmi la sectia de Psihiatrie, iar pentru cã a fãcut scandal si a agresat verbal si jandarmii, a fost amendatã cu 2000 de lei. Tot în clubul “Iguana”, a fost agãtatã si olimpica din Bârlad, care dupã mai multe zile a spus cã a fost violatã de Andrei Spiridon, dar si locul unde a avut loc si celebra bãtaie între un inspector de la o agentie de muzicã – bãrbat care încasa taxele de drepturi de autor – si politicienii de soi ai orasului nostru: deputatul Adrian Solomon si Traian Petcu (atunci viceprimarul Bârladului), directorul DSVSA Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.