|

“Patraulea” de la Husi, arestat pentru cã a furat o bicicletã, dupã ce a esuat cu furtul unui cãtel!

GÃINÃR DE CARIERÃ… Nelinistitul husean Cãtãlin Gheorghiu, cel care dãunãzi cerea public sustinere, dupã ce a încercat sã fure un cãtel dintr-o curte, sub pretextul cã proprietarul avea o datorie mai veche la el, a ajuns dupã gratii! Chiar dacã furtul cãtelului a esuat, Gheorghiu nu s-a lãsat si, în urmã cu câteva zile, a furat o bicicletã, din centrul Husului. Pentru cã deja era sub control judiciar, individul în vârstã de 27 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Cãtãlin Gheorghiu a ajuns în atentia opiniei publice de foarte multe ori. Prin 2016, a fost numit “hotul prost”, dupã ce a anuntat pe Facebook faptul cã o bãtrânã din blocul unde locuia a fost jefuitã, dând detalii despre caz. Dupã acest indiciu, politistii au ajuns repede la el, care, era clar, stia bine cine pãtrunsese în locuinta femeii. În 2017, Gheorghiu si fratele lui au fãcut un scandal de pominã cu vecinii, iar când la fata locului au venit jandarmii si politistii, cei doi s-au apucat sã arunce în fortele de ordine cu ce au nimerit si, ca sã fie mai convingãtori, s-au dezbrãcat în fata lor, fãrã nicio rusine. Ajuns la închisoare pentru alte potlogãrii, în urmã cu câteva luni, Cãtãlin s-a reîntors în oras. Pentru cã atunci când vrea, munceste si îsi vede de treabã, unii îl mai iau cu ziua. Asa a fost pe la Parohia Dobrina, unde, spune el, a îngrijit florile. Într-o zi s-a dus acasã la responsabilul parohiei, a intrat în curte si a vrut sã fure cãtelul. Numai cã a fost vãzut la timp si s-a ales cu plângere penalã, pentru tentativa de furt. “Sã stiti cã preotul de la parohia Dobrina mi-a dat el o sutã de lei, pentru ce am muncit, dar as vrea ca domnul administrator de la parohie sã îsi retragã plângerea. Eu am vrut sã îi iau cãtelul, în contul datoriei”, a spus Gheorghiu, imediat dupã incident. Nu se stie ce s-a mai ales de acea plângere penalã, însã ieri…surprizã! Politia anuntat cã huseanul, care are documentele de identitate emise pe o adresã din orasul Videle, judetul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupã ce a furat o bicicletã.

Nu a mers cu cãtelul, dar i-a iesit cu bicicleta!

“Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Husi au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 27 de ani, din Videle, judetul Teleorman, bãnuit de comiterea infractiunii de furt calificat. În urma cercetãrilor efectuate, politistii huseni au stabilit cã, în seara de 15 septembrie a.c., în timp ce se afla pe strada Ioan Alexandru Anghelus, bãrbatul a sustras o bicicletã. Prejudiciul produs în cauzã este estimat la peste 600 de lei, fiind recuperat integral si restituit persoanei vãtãmate. La momentul comiterii furtului, bãrbatul se afla sub mãsura preventivã a controlului judiciar pentru sãvârsirea unor fapte cu violentã în cursul acestei luni. În cursul zilei de ieri, bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astãzi, Judecãtoria Husi a dispus arestarea preventivã a acestuia pentru o perioadã de 30 zile”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.