|

“România trebuie sã fie, cu Victor Ponta în frunte, a saptea tarã din UE”

PUBLICITATE ELECTORALÃ

Peste 200 de persoane au umplut pânã la refuz, ieri, Clubul Pensionarilor, din zona Donici, la o dezbatere pe teme electorale, alãturi de conducerea organizatiei municipale PSD Vaslui; o sedintã în care vasluienii au dorit sã afle mai multe despre oferta electoralã a Partidului Social-Democrat, la alegerile prezidentiale. “Vã propunem o ofertã generoasã: Victor Ponta, premierul României, Victor Ponta, presedintele României. Victor Ponta este presedintele care va uni toti românii”, a spus presedintele PSD municipal Vaslui, Adrian Tighici.

Organizatia PSD din Vaslui a adunat sute de vasluieni, ieri dupã-amiazã, la cea mai importantã dezbatere electoralã din aceastã campanie. Peste 200 de locuitori ai orasului au vrut sã afle care este oferta electoralã a PSD. “Pe 2 noiembrie, este extrem de important sã decidem cine va fi presedintele României. Dorim cu totii un presedinte de tarã care sã garanteze o Românie unitã, un om capabil care sã fie presedintele tuturor românilor. România nu trebuie sã fie numai a saptea tarã ca populatie din Uniunea Europeanã, are sansa sã fie si economic în primele sapte tãri din UE. De aceea, avem nevoie de un presedinte responsabil, care sã deblocheze toate mecanismele economice, care sã facã România sã functioneze cum trebuie. Oferta noastrã pentru toti românii este o ofertã pentru viitorul tãrii: Victor Ponta, actualul premier, Victor Ponta, presedintele României”, a spus Adrian Tighici, presedintele organizatiei municipale PSD Vaslui. În opinia liderului municipal al PSD, Ponta trebuie si va fi presedintele care va realiza echilibrul între toate pãturile sociale. “Nu mai vrem scandalurile interminabile dintre palate, asa cum am asistat în ultimii ani între premier si presedinte. Avem nevoie de un mediu economic stabil si de aceea este foarte important sã ne prezentãm la vot si sã alegem candidatul cel mai potrivit în fruntea României. Vã propunem sã votati Victor Ponta, presedintele celui mai mare partid din România, omul care a demonstrat cã poate repune tara pe drumul cel bun, cel care va uni toti românii”, a mai adãugat Tighici.

Premierul Ponta, interesat de situatia comunelor calamitate

“Premierul Victor Ponta a demonstrat, în cei doi ani de când este în fruntea Guvernului, cã este interesat de situatia comunitãtilor aflate în situatii limitã. Recent, de la Guvern au început sã fie distribuite sumele pentru comunele calamitate în prima jumãtate a anului, ca si pentru agricultori. Am si o veste bunã pentru locuitorii din Negresti si Murgeni. Desi ca orase nu puteau primi microbuze scolare, am fãcut un amendament alãturi de o colegã de la Botosani si, în scurt timp, cele douã primãrii urbane vor primi microbuze, date fiind distantele dintre scolile din satele componente”, a spus senatorul PSD de Vaslui, Doina Silistru.