|

“Xena, basarabeanca rãzboinicã” si-a supãrat avocatul si a rãmas fãrã martori, dupã show-ul incendiar de la TV

AVIZ AMATORILOR!… Basarabeanca din Arsura care s-a afisat la televizor, nu doar în ipostaza de agresoare a propriilor copii, ci si dupã ce si-a bãtut din gelozie o consãteancã, în vârstã de 39 de ani, constatã pe propria-i piele cã aparitiile TV nu sunt de bun augur. Cele douã martore pe care le avea în procesul de divort au lãsat-o baltã, când au vãzut “Cascadorii Râsului” la emisiunea difuzatã în direct, iar avocatul ar fi sunat-o si el, sã îi tragã un perdaf, dupã ce, prin scandalul televizat, i-a spulberat omului toatã strategia apãrãrii. DGASPC Vaslui ia în calcul posibilitatea de a-i încredința tatãlui cei doi copii ai cuplului, astfel cã, Iulian Nedelcu este chemat chiar azi la “Protectia Copilului”, pentru un test psihologic.

Televiziunea nu este pentru oricine! Tatiana de la Arsura, cãreia a început lumea prin comunã sã îi spunã “Xena, basarabeanca rãzboinicã”, îsi dã singurã seama de acest lucru. Scandalul privit de o tarã întreagã nu i-a priit, astfel cã martorele din dosarul de divort au lãsat-o baltã, avocatul, spun apropiatii, ar fi sunat-o si el, sã o certe pentru iesirea publicã total defavorabilã dorintei sale de a câstiga procesul de divort, dar, mai ales, de a-si recupera copiii. “Ea avea douã martore, care au pãrãsit-o. Nu se mai poate bãga lumea la asa ceva. Cã ea, dacã tãcea, câstiga mai mult. Dar a vãzut-o toatã tara cum e agresivã, cum se enerveazã, cum s-a pus problema cã a bãtut femeia aceea, plinã de vânãtãi, vai de capul ei. Femeile care voiau sã fie martore pentru ea au spus cã nu se pot duce sã mintã la instantã, cã e femeie cuminte si harnicã, dacã ea s-a arãtat asa cum e. Avocatul ar fi sunat-o sã o certe, cã ce a cãutat sã facã circ la televizor, cã i-a stricat toatã apãrarea”, au spus apropiatii femeii.

Tatãl face azi test psihologic

Între timp, institutia DGASPC Vaslui ia tot mai în serios posibilitatea de a încredinta tatãlui cei doi minori, pe care Tatiana Nedelcu si Iulian Nedelcu îi au împreunã. Bãrbatul a fost chemat azi la Protectia Copilului, pentru un test psihologic, spun rudele acestuia. “Iulian este acum angajat la Iasi, are loc de muncã, este un bãiat cuminte. El, anul trecut, a muncit șase luni în Germania, venind în decembrie. Tatiana, când bea, este foarte geloasã. I se pare cã orice femeie este în preajmã, îi furã bãrbatul. El a filmat cam o lunã de zile bãtãile ce se petreceau în casa lor, ca sã poatã dovedi la divort ce fel de femeie este, cãci se temea ca, în urma divortului, instanta sã nu îi dea ei copiii, care vor avea soarta minorului ei, din prima cãsãtorie. Ea îl bãtea pe acel bãietel, asa cum a vãzut o tarã întreagã. Casa în care ea stã acum, este a lui Iulian. El a muncit în strãinãtate, în Italia. Acolo si-a tãiat un deget, la muncã. S-a judecat acolo si a primit despãgubire în valoare de 50 milioane lei vechi. Cu acei bani a cumpãrat casa. Dar dacã la partaj ea vrea sã ia ceva, atunci se împarte, i se dã ce i se cuvine, numai sã scape de asemenea femeie. Ea l-a bãtut si pe el de multe ori. Nu stim cum de l-a pãcãlit sã se însoare cu ea, în fata legii”, au spus rudele lui Iulian.