|

„Aud o voce care îmi spune să fur”! Adolescent trimis în judecată după ce a comis mai multe furturi

Un adolescent de 15 ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Faptele pentru care va fi judecat acum au fost comise în timp ce băiatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru comiterea altor infracțiuni.

Conform rechizitoriului, în noaptea de 17/18 iunie a.c., în jurul orei 03.00, prin desprinderea unei prelate și escaladarea unei ferestre, adolescentul ar fi pătruns într-un restaurant din Focșani, de unde a sustras un încărcător pentru telefon, câteva sucuri și suma de 20 lei. Prejudiciul total cauzat s-a ridicat la suma de 150 lei.

Același tânăr, în dimineața zilei de 3 iulie a.c., ar fi sustras o bicicletă care era rezemată de o bordură, pe raza municipiului Focșani, fiind lăsată neasigurată de proprietar.

Pe 16 iulie a comis-o din nou. De această dată, el a sustras bani dintr-un bar. Într-un moment de neatenție al vânzătoarei, adolescentul a băgat mâna în sertarul cu bani și a sustras suma de 321 lei….https://monitoruldevrancea.ro/2019/09/16/aud-o-voce-care-imi-spune-sa-fur-adolescent-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-comis-mai-multe-furturi/