|

„Morgana nisipurilor, suflet inocent” – poeme pentru cei sensibili! (FOTO)

EVENIMENT… Într-un cadru oriental, bârlãdenii au primit botezul poeziei arabe. Duminicã 14 aprilie, a avut loc lansarea cãrtii “Morgana nisipurilor, suflet inocent “ de Awad Mohamad.

Poetul, dr. Mohamad Awad, ne-a introdus într-o lume plinã de sensibilitate si totodatã de fortã, prin poemele lui. Putem mentiona “Totul este un dar” , Tu, omule, cine esti?” , “Graiul buzelor si raiul”, “Eu si exilul”.

„Vã invitãm sã descoperiti întregul volum <<Morgana nisipurilor, suflet inocent>>. Evenimentul a avut loc în parteneriat cu Primãria municipiului Bârlad si Centrul de Informare Turisticã Bârlad, care a si gãzduit activitatea. Cu participarea extraordinarã a actorului George Sobolevschi, care alãturi de Mirela Saidi, au citit o serie de poezii din volumul lansat. De asemenea, un alt invitat de onoare, presedintele Serii de Carte România, a fãcut o scurtã prezentare a cãrtii. Introducerea în lumea mirificã orientalã a fost realizatã de artista bârladeancã Gianina Cãtãlina Mocanu. Gazda evenimentului, Andreea Munteanu, a fost si cea care a fãcut prezentarea. Actiunea s-a petrecut sub egida Seara de Carte Bârlad, care promoveazã lectura în spatiul public în rândul tinerilor, cât si întâlniri cu autorii locali. Cu aceastã ocazie, facem invitatie cãtre toti bârlãdenii, iubitori de lecturã si carte,sã participe la evenimentele noastre viitoare.”, a mentionat Mirela Saidi, reprezentanta Serii de Carte Bârlad.