|

 ANDREEA RAICU, LUATĂ LA MIŞTO DE DANIEL BUZDUGAN! | FOTO

Vedeta de televiziune a ajuns în gura unuia dintre cei mai apreciaţi prezentatori de radio de la noi din cauza emisiunii pe care o va prezenta.

Andreea Raicu va avea o nouă emisiune la Prima TV. “Regina cumpărăturilor” este un format internaţional care s-a bucurat de mare succes la public în multe ţări europene.

Din cauza show-ului pe care îl va prezenta, mai exact a titlului emisiunii, vedeta de televiziune a ajuns subiect de glume pentru  nonconformistul prezentator de radio Daniel Buzdugan.

Iată ce a scris acesta pe contul său de Facebook:

“Andreea Raicu – Prinţesa cumpărăturilor la un post de televiziune. Corect ar fi fost REGINA CUMPĂRĂTURILOR, fă!!! Haoleu, nu să mai poate în ţara asta fară prinţese, regine şi regi ‘ca-ţ-aş portofelu tău!!!”.

Postarea lui Daniel Buzdugan nu a trecut neobservată de fani, care au comentat aprins pe marginea celor scrise de prezentator.

“De ce eşti rău? Că Andreea este fată bună, trebuie să îţi câştige şi ea pâinea cumva, nu?” şi “Nu te uita la Andreea dacă nu-ţi plac prinţesele. Uită-te şi tu la o tovarăţă de rând” – au fost doar câteva dintre postările fanilor lui Buzdugan.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-raicu-emisiune-noua-prima-tv-luata-la-misto-daniel-buzdugan-460980.html#ixzz2dFiAyG00