spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
24-apr.-2024

UPDATE: Copilul de un an și șapte luni care a căzut de la etajul 4, in afara oricarui pericol!

- Advertisement -

UPDATE: 18.10 Tatal baietelului cazut de la etajul 4 ne-a transmis de la Iasi, din spitalul de pediatrie ca micutul a fost investigat si este sanatos, avand doar doua coaste rupte si un plaman putin atins de una dintre coastele rupte. Copilul este in afara oricarui pericol!

„Vreau sa stie toata lumea cum s-a intamplat: copilul era supravegheat, dar a fost scapat cateva secunde din ochi de sotie, ea il stia ca se joaca in casa. Dar el este foarte agil, alearga mult, si cum se facuse   mancare  in  bucatarie, era deschis geamul. Sotia era cu fetita de patru ani, ca avem doi copii mici, iar baiatul s-a suit rapid pe scaun si a vrut sa se uite pe geam. Pana sa ajunga sotia la el, cazuse. Nu as dori nimanui sa treaca prin cosmarul acesta. La spitalul din Barlad am stat la UPU trei ore! La Iasi, cum am ajuns,  imediat a fost preluat si investigat! Diferenta mare intre spitale, foarte mare!”, a spus tatal micutului.

UPDATETE: Baiatul de un an si sapte luni a fost transferat la Spitalul de pediatrie „Sf. Maria”  din Iasi, cu ambulanta pentru victime multiple (TIM) apartinand ISU Vaslui, deoarece copilul era agitat si nu s-a putut prinde o linie venenoasa pentru a fi perfuzat.

ULTIMA ORA:  Caz înfiorător la Bârlad, unde acum  o oră un copil de un an și șapte luni, lăsat cel mai probabil nesupravegheat, a căzut de  la etajul 4 al unui bloc de pe B-dul Epureanu! S-a făcut apel la 112 imediat, băiatul fiind găsit pe o parte, căzut în noroi, conștient și țipând, având leziuni la cap și traumatisme la membrele superioare și inferioare. Cadrele medicale de  pe ambulanță  au acordat copilului primul ajutor și l-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului bârlădean, unde, la o primă evaluare, s-a constatat  că micuțul a suferit un  traumatism  cranian și leziuni osoase, fiind acum în investigații.
„Copilul are un traumatism cranian   și posibile   leziuni oasoase, dar șansa lui a fost faptul că a căzut pe pământ umed”, a spus Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanță Vaslui. „
„In aceste momente copilul este la examinare la Computer Tomograf, respiră  spontan, nefiind necesară  intubarea, starea sa fiind stabilă. Cel mai  probabil  va fi transferat  la Iași, la Spitalul „Sf. Maria”, a precizat  Adrian  Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bârlad. Vom reveni cu amănunte.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.