spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
26-apr.-2024

Șpagă de 100 de lei pentru un loc ”bun” la pașapoarte. Angajat al Primăriei, prins în capcană

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, angajat al Primăriei Pașcani a căzut în capcana procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.
El s-a ales cu dosar penal după ce a primit 100 lei, pentru a face o programare la depunerea actelor pentru eliberarea pașaportului, scrie newspascani.com.

Flagrantul a fost organizat miercuri, 14 septembrie, în jurul orelor 15.00. Gelu V., este paznic la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență Informatizată a Persoanelor, care își are sediul în incinta fostului sediu al Primăriei Pașcani. El și ceilalți colegi ai lui se ocupau și de lista persoanelor care se înscriau pentru a depune documentele pentru eliberarea pașapoartelor.

Procurorii au avut informații că angajatul Primăriei trecea nume fictive pe lista cu cei care urmau să se prezinte pentru a depune documente, odată la două săptămâni de zile. Aceste nume fictive erau folosite pentru a băgă în față persoane ce plăteau.

Conform informațiilor, angajatul percepea între 100 și 200 lei, pentru a face loc mai rapid unor solicitanți. În ziua flagrantului Gelu V., a fost contactat pentru a se întâlni la cofetăria de peste drum de Primăriei. Acolo el a primit 100 lei, după care a mers în incinta instituției pentru a trece numele celui care urma să depună actele o zi mai târziu.

Procurorii l-au urmat și după ce angajatul a trecut numele pe listă a fost reținut. Lui i s-a explicat că a fost vorba despre un flagrant și i-au arătat banii înscripționați cu mită.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/spaga-de-100-de-lei-pentru-un-loc-a-buna-la-pa-apoarte-angajat-al-primariei-prins-in-capcana–139228.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.