spot_imgspot_img
10.2 C
Vaslui
19-apr.-2024

“Conjugãri mistice” la Galeriile de Artã “N.N.Tonitza” din Bârlad

- Advertisement -

EXPOZITIE Artista plasticã, doctor în Esteticã si Filozofie, Ofelia Hutul, din Iasi, expune în perioada 21- 31 iulie, la Galeriile de Artã “N.N.Tonitza” din Bârlad. Tema expozitiei personale este “Conjugãri Mitice”, iar vernisajul are loc pe 30 iulie, de la ora 11.30.

Galeriile de Artã “N.N.Tonitza” din Bârlad organizeazã, sub egida Fundatiei Culturale “Dr. Constantin Teodorescu” si a Uniunii Artistilor Plastici din România, expozitia personalã a artistei plastice Ofelia Hutul, intitulatã “Conjugãri Mitice”. Vernisajul va avea loc sâmbãtã, 30 iulie, la Galeriile de Artã, prezentarea fiind asiguratã de conf.univ. Emanuela Ilie, critic de artã, de Ana Sârbu, presedinta Fundatiei Culturale “Dr. Constantin Teodorescu”, si dr. Laurentiu Chiriac, muzeograf. Dupã vernisarea expozitiei, va avea loc un recital de muzicã clasicã, sustinut de violonistul Marcian David.

Despre Ofelia Hutul

Artista Ofelia Hutul este doctor în Esteticã-Filosofie, licentiatã în Arte Plastice, Decorative si Design. A obtinut numeroase premii si medalii la diverse expozitii din România si strãinãtate. A obtinut medalie si diplomã la Salonul de Inventicã în 2013, acordate de Institutul National de Inventicã Iasi, România, si Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, România, editia a XVII-a. A avut numeroase expozitii personale si de grup la Ploiesti, Iasi, Chisinãu, în Franta, în SUA, Bucuresti, Târgoviste, Hunedoara, Suceava, Ucraina, Tulcea, Buzãu, Brãila, Curtea de Arges, Bârlad, Bacãu. “Pictura mea este o artã a comunicãrii, acoperind o paletã bogatã de preocupãri si subiecte, care trimit fie în zona unei lumi fantastice, fie în teritorii de stabilitate si sigurantã, acolo unde umanitatea nu mai trebuie demonstratã, cãci se regãseste în confortul nostru interior simtit în fata pânzelor”, este crezul Ofeliei Hutul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.