spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
20-apr.-2024

“Mafiotii” de la Cuba au intrat peste “fetele mari” de la Bliss (video)

- Advertisement -

CONCURENTÃ…Reglare de conturi între cluburile din Vaslui cu intrigi si spray lacrimogen!

RÃZBUNARE… Reglare de conturi între cluburile din Vaslui. Un tânãr de 19 ani sustine cã a fost pus de unul dintre oamenii clubului Cuba sã dea cu spray lacrimogen în Club Bliss. Dupã ce a pulverizat, acesta a fugit afarã. Agentii de pazã din Bliss l-au observat si l-au luat la întrebãri, filmând totodatã cu telefonul mobil momentul. Pe înregistrare se aude când acesta mãrturiseste: “am fost trimis de Alex Popa de la Cuba, sã dau cu spray în Bliss”. În schimbul gestului sãu, tânãrul ar fi urmat sã primeascã 500 lei. Administratorul Clubului Bliss a chemat, însã, politia la fata locului, iar tânãrul a fost dus la sectie. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, asupra acestuia a fost gãsit spray-ul lacrimogen, drept pentru care i s-a întocmit un dosar pentru port sau folosire fãrã drept de obiecte periculoase. Contactat telefonic pentru un drept la replicã, administratorul Clubului Cuba ne-a declarat cã atât el, cât si oamenii care lucreazã în club, nu au nicio legãturã cu incidentul, ba mai mult, ar avea la cunostintã cã tânãrul care a dat cu spray lacrimogen în Bliss ar avea probleme de comportament.

Încã un incident neplãcut marcheazã viata mondenã din Vaslui. În noaptea de vineri spre sâmbãtã, un tânãr de 19 ani, din Vaslui, a pulverizat cu spray lacrimogen în Club Bliss, determinându-i pe clienti sã fugã din local. De asemenea, si MC SO, cea care întretinea atmosfera, a fost nevoitã sã-si întrerupã programul. Pe filmarea din interiorul localului se vede cum tânãrul se asazã la o masã, bea dintr-o sticlã de bere, iar la un moment dat scoate palmat spray-ul si pulverizeazã în jos, lãsând pe podea o dârã vizibilã de lichid. Apoi, îsi ia geacã si pleacã repede.

“Bã, mai dau o datã, cã nu prea se simte”

Momentul a fost observat pe camerele video de administratorul clubului, care, împreunã cu agentii de pazã, l-au prins pe tânãr si l-au luat la întrebãri. “Bãiatul ãsta a dat cu spray de trei ori în acea searã. Ne-am dat seama abia ultima oarã cine este, l-am vãzut pe camere si am mers dupã el. L-am întrebat de ce a fãcut asta, pentru cã ne-am sãturat si noi de astfel de incidente. L-am filmat în timp ce recunostea cã a fost pus de cineva si am chemat si politia, ca sã nu aparã discutii, sã nu se interpreteze cã ar fi fost constrâns”, a declarat managerul Clubului Bliss. Pe înregistrare, tânãrul spune cã se numeste Costelus Andrei Gavrilutã si cã a fost trimis de cineva sã-i determine pe clienti sã plece din club. “Am fost trimis de Alex Popa de la Cuba sã dau cu spray în Bliss”, spune acesta. “Câti bani urma sã-ti dea?”, este întrebat apoi. “500 lei”, rãspunde tânãrul. Apoi, aratã o conversatie cu un tip pe nume Costi, din care nu se întelege foarte clar subiectul conversatiei: “bãi zi-i lui Sorin cã vin sã iau alea dupã ce scap de gagicã-mea”; “Bã, sã îmi dai mesaj când mã suni”; “Când plec”. Ultimul mesaj – “Bã, mai dau o datã, cã nu prea se simte” – pare sã facã însã referire la incidentul din seara respectivã: pulverizarea cu spray lacrimogen.

Bliss: “Pentru noi, este un minus, si din punct de vedere al imaginii, dar si financiar”

Potrivit purtãtorului de cuvânt IPJ, în seara respectivã, Costelus Andrei Gavrilutã a fost dus la sectie de oamenii legii si interogat. “În noaptea de 29-30 septembrie, la ora 02:25, a fost raportat un incident la un club din oras. Un tânãr de 19 ani a pulverizat în interiorul localului cu spray iritant. Acesta a fost retinut si dus la sectie, unde i s-a întocmit dosar pentru port sau folosire fãrã drept de obiecte periculoase”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Administratorul Clubului Bliss este hotãrât sã meargã mai departe cu acest caz. “Nu mi se pare în regulã ce s-a întâmplat. Dupã acest incident, au plecat toti clientii. Multi dintre ei de abia cumpãraserã consumatie de la bar. Invitatul nu a mai putut sã-si tinã programul, am avut noroc cã a înteles situatia. Pentru mine, este un minus, si din punct de vedere al imaginii, dar si financiar. Nu este corect. Eu nu spun cã a fost trimis de cei care administreazã clubul, este posibil ca cei de pe lângã ei sã fi încercat sã-i facã aceastã favoare fãrã sã-i anunte”, ne-a mai declarat administratorul Clubului Bliss.

Cuba: “Vom cere o confruntare cu acest bãiat”

Contactat telefonic, administratorul Clubului Cuba a negat orice legãturã cu incidentul din clubul concurent. “M-am interesat si eu la politie de acest incident, pentru cã am auzit cã am fi implicati si noi. În primul rând, Alex Popa nu este angajatul Clubului Cuba. Apoi, nimic din toate acestea nu este adevãrat. Vom cere si noi o confruntare cu acest bãiat. El a mai fost pe la noi în club, însã nu ne leagã nicio prietenie. Stiu cã are ceva probleme cu capul, ba chiar cã, în seara respectivã, politia ar fi gãsit la el si un cutit. Am înteles cã dupã ce a dat cu spray, a stat în fata clubulului, adicã efectiv a asteptat ca cineva sã vinã sã-l ia. Nu vi se pãrea normal sã fugã, sã se ascundã? Nu stiu, nouã nu ne stã în fire sã ne ocupãm de asa ceva. Si la noi s-a dat de douã ori cu spray, dar am luat-o ca atare, nu i-am acuzat pe ei de vreo ceva. Mi se pare de râsul curcilor toatã situatia asta”, ne-a declarat acesta. (Ana Mocanu)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.