spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
20-apr.-2024

“Primar, ginecolog si psihiatru”, asta vrea “talentatul” Sebastian Ciobanu

- Advertisement -

Viitorul primar de la Zorleni îsi începe campania electoralã la Vremea Nouã:

CANDIDAT, ARTIST, MEDIC…Sebastian Ciobanu, cunoscut opiniei publice nationale mai ales dupã aparitiile la emisiunea “Românii au Talent”, este, în opinia lui, viitorul primar al comunei Zorleni. Cu un program bine stabilit, scris cu pixul pe o bucatã de hârtie, viitorul primar îsi doreste o carierã demnã de invidiat. Are strânse deja si cinci semnãturi de la oameni care îi sprijinã candidatura si, pânã la alegeri, sperã sã ajungã la 20. Primar al comunei Zorleni este necesar sã devinã pentru cã, “primãrita si-a fãcut treaba atâta vreme si nu prea a realizat mare lucru”, spune Sebastian Ciobanu. Unul dintre proiectele sale este legat de montarea unei bãnci în Gara Zorleni pentru ca cei care asteaptã trenul sã nu o mai facã în picioare. Mai mult, acesta vrea sã se facã medic psihiatru la spitalul Murgeni si medic ginecolog, la spitalul din Bârlad. Pentru meseria de psihiatru spune cã are destule cunostinte referitoare la bolile de cap si la tratamentele care ar trebui urmate. Ca medic ginecolog, Ciobanu spune cã va sta sã urmãreascã ceea ce face un specialist în domeniu timp de douã luni si apoi va pune în practicã ceea ce a vãzut. Ca surse de inspiratie, Ciobanu are douã nume mari ale judetului: psihiatru Gheorghe Silvestrovici si medicul husean Tudor Stafie, cel care a fost si primar în perioada 1998-2002.

Concurentã acerbã pentru primãria Zorleni. Actualul primar, Paula Hultoanã, are un adversar pe cât de puternic, pe atât de hotãrât. Pânã în prezent, concurentul a reusit sã adune cinci semnãturi pentru candidaturã si, pânã la alegeri, crede cã va reusi sã ajungã la 15-20 de semnãturi. Absolvent a 10 clase la Scoala Ajutãtoare Negresti, Sebastian Ciobanu este cunoscut vasluienilor si întregii tãri dupã aparitiile sale la emisiunea “Românii au Talent”. Chiar dacã acum se vrea primar, medic psihiatru si ginecolog, Ciobanu spune cã nu a renuntat la visul sãu de a participa la show-ul de televiziune amintit si o va face de fiecare datã când va putea. “Vreau sã devin primar pentru cã le-am promis la oameni si am si proiecte fãcute. În articolul acesta (un articol apãrut într-un cotidian local – n.r.) se vede destul de clar. Am proiecte spre finalizare: baie comunalã, asfaltarea drumurilor. Sunt mai multe proiecte pe care sã le pot face. Vreau sã fiu un primar serios si gospodar pentru cã asta îmi place. Îmi place sã am functia asta de primar. Am destui sustinãtori si la Zorleni. A semnat si impegatul din garã si a spus cã este de acord sã fiu primar. Am vreo cinci semnãturi pânã acum si, pânã la alegeri cred cã voi aduna10-15-20 de semnãturi. Speranta moare ultima. Pe lângã asta, vreau sã vã spun deschis: vreau sã mã fac un medic cum a fost domnul doctor Silvestrovici, psihiatru. Si pe lângã asta îmi place mult sã fac ceva cu viata mea. Am sotie si copii si nu vreau ca sotia sã mã vadã fãrã servici. Adica fãrã pâine în mânã, sã am si eu o functie de primar”, spune Sebastian Ciobanu.

Primar, ginecolog si psihiatru

LA ALEGERE…Pe lângã functia de primar pe care o doreste pentru ca sotia lui sã se mândreascã cu el, Ciobanu se doreste si medic psihiatru, chiar dacã nu are pregãtirea necesarã. “Am 10 clase dar mai fac. Mai fac liceul la Bârlad. Dar, primar vreau sã mã fac cu orice pret. Asa cum a fost doctorul Stafie la Husi (Tudor Stafie, medic si primar al municipiului Husi în perioada 1998-2002 – n.r.). A avut si primãria si a avut si cabinet. Medic psihiatru vreau sã mã fac la Murgeni. Mã pricep la bolile de la cap si stiu ce medicamente sã recomand pentru tratament. Ginecolog vreau sã fiu la spitalul din Bârlad. Acolo sã fac o lunã sau douã practicã, sã vãd cum face un specialist si apoi sã pot face si eu la fel ca el”, a spus Sebastian Ciobanu. Tot el mai spune cã va avea astfel de ales între cele douã specialitãti medicale pentru cã la functia de primar nu are de gând sã renunte.

Gara Zorleni are nevoie de o bancã

PROIECTE NECESARE…Revenind la necesitatea candidaturii sale la functia de primar, vedeta de la ProTV spune cã proiectele sale au sanse mari sã devinã realitate mai ales cã are si sprijinul PSD-ului. Cât despre banca pe care vrea sã o monteze în gara Zorleni, candidatul la primãrie sustine cã e necesarã. “În gara aceasta, nu este bancã. Ca primar, vã spun cã nu este bancã si eu vreau ca oamenii care vin sã astepte un tren sã nu mai stea în picioare. Vreau sã le fac acolo o bancã, frumos, asa cum e gara la Vaslui. Sã fiu un primar gospodar si sã le placã la oameni. Sã simtã cã au un primar gospodar. Deci! Asta este situatia”, a mai spus Sebastian Ciobanu. Plus, la Zorleni, asa cum sustine viitorul primar, este necesarã si o baie comunalã. Si asta deoarece oamenii nu au unde sã se spele acolo. Pentru asta, cetãtenii din comunã merg la Bârlad.

Proiectele lui Sebastian Ciobanu, demne de un sat european

DE VIITOR…Pentru perioada în care va fi primar al comunei Zorleni, Sebastian Ciobanu are de gând, mãcar pe hârtie, sã facã schimbãri majore. Proiectele sale cuprind asfaltarea drumurilor, baie comunalã, maternitate la intrarea în comunã, adunãri cetãtenesti la sate si comune. De asemenea, doreste sã dea drumul la barierã (nu stim exact care, dar era trecutã în proiectele viitorului primar- n.r.), sã construiascã o moarã de grâu si porumb, un teren de sport, piste pentru biciclete, sã asfalteze drumul Moara Veche, sã ajute tinerii din comunã cu loturi de case, sã construiascã o grãdinitã, un pod, un azil de bãtrâni, sã aducã un nou sef de post si sã ridice o brutãrie.

Sebastian Ciobanu rãmâne un suflet de artist

ARTIST PÂNÃ LA CAPÃT…Finalul interviului cu viitorul primar al comunei Zorleni (asa se recomandã celor care vor sã-l asculte – n.r.) a avut parte si de un moment artistic dedicat, în special, primãritei Paula Hultoanã. Mai mult, Sebastian Ciobanu a vrut sã arate cã repertoriul lui s-a îmbogãtit acum cu douã noi piese pe care le-a dedicat si celorlalti care l-au ascultat. De asemenea, a spus cã nu a renuntat sã mai participe la show-ul de televiziune “Românii au Talent” si o va face si în emisiunea viitoare cu melodia “Toatã lumea danseazã cu mine”, a cântãretului Fuego. Pe lângã aceastã piesã nouã, Sebastian a mai interpretat, cu dedicatie specialã si melodia “99 de cumãtri”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.