spot_imgspot_img
6.4 C
Vaslui
18-apr.-2024

„Adina – spaima şoselelor”, condamnată pentru contrabandă şi judecată pentru infracţiuni rutiere, dată în urmărire generală

- Advertisement -

O suceveancă care a ţinut prima pagină a ziarelor în mai multe rânduri în ultimii ani, fiind implicată în special în infracţiuni rutiere, din care una cu final tragic, este urmărită general după trei luni de zile de când a fost condamnată definitiv. Adina Gabriela Prisacariu – „Adina  – spaima şoşelelor”, are de executat patru ani de închisoare, însă nu pentru infracţiuni rutiere, ci pentru contrabandă. Ea mai este trimisă în judecată în alte două dosare penale, cele legate de infracţiunile rutiere. Tânăra de doar 23 de ani, domiciliată în satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, a dispărut însă înainte de a fi condamnată, plecând în străinătate.

Adina Gabriela Prisacariu a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare de Curtea de Apel Galaţi, pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat. Tânăra primise de la prima instanţă, Tribunalul Vrancea, pentru aceleaşi infracţiuni, 2 ani şi 9 luni de închisoare cu suspendare. Înainte de condamnarea finală, tânăra nu avea impusă vreo interdicţie sau restricţie, astfel că a fost liberă să plece unde a dorit.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii au stabilit faptul că membrii grupului infracţional organizat au introdus ţigările în ţară, le-au depozitat în judeţul Suceava, iar ulterior le-au transportat şi vândut pe raza municipiului Focşani. Adina Gabriela Prisacariu a fost judecată ca lider al grupului infracţional.

Șirul de infracţiuni a început cu accidentul în care tânăra şi-a pierdut soţul

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-08-23/Adina-spaima-soselelor-condamnata-pentru-contrabanda-si-judecata-pentru-infractiuni-rutiere-data-in-urmarire-generala#ixzz4qZNYV4Jb
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.