spot_imgspot_img
17.4 C
Vaslui
28-mart.-2024

„Borsec”, „Sevraj” si „Ucle” au bãtut doi politisti, dar vor în libertate!

- Advertisement -

ZMEI LA RÃCOARE… Judecãtorul de drepturi si libertãti din Judecãtoria Bârlad a mentinut ieri, arestul preventiv de 30 de zile, pentru Alin Ionut Mocanu zis „Borsec”, Alin George Mocanu, zis „Ucle” si Stefan Alexandru Popa zis „Sevraj”, din Bârlad. Cei trei tineri sunt acuzati de ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice, în urma unui scandal fãcut pe 15 august, când politistii, chemati de vecini sã îi potoleacã pe cei trei „zmei”, au fost agresati, unul dintre oamenii legii ajungând la spital.

Pe rolul Judecãtoriei Bârlad a fost ieri un proces care viza mentinerea mãsurilor legale luate împotriva a trei tineri din Bârlad, acuzati de ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice. Cei trei sunt deja în arest preventiv, doi dintre ei din data de 17 august, iar al treilea, care a fugit initial, s-a predat pe 28 august, dupã ce a fost cãutat cu mascatii prin Bârlad. Judecãtorul de drepturi si libertãti a mentinut mandatele de arestare pentru cei trei. „Constatã legalitatea si temeinicia mãsurii arestului preventiv luatã fatã de inculpatii MOCANU ALIN-IONUT, POPA STEFAN-ALEXANDRU si MOCANU ALIN-GEORGE. Mentine mãsura preventivã a arestului preventiv dispusã fatã de inculpatii: 1. MOCANU ALIN-IONUT, poreclã „Borsec”, aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã din cadrul I.P.J. Vaslui, pe o perioadã de 30 de zile; 2. POPA STEFAN-ALEXANDRU, poreclã „Sevraj”, aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã din cadrul I.P.J. Vaslui, pe o perioadã de 30 de zile; 3. MOCANU ALIN-GEORGE, poreclã „Ucle”, aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã din cadrul I.P.J. Vaslui, pe o perioadã de 30 de zile”, a decis judecãtorul bârlãderan.

Vã reamintim cã acestia sunt protagonistii scandalului care a avut loc pe 15 august, când au fost bãtuti doi politisti de cãtre cei trei tineri, în Bârlad! Scandalul a pornit dupã ce tinerii s-au îmbãtat critã, au dat boxele la maxim si au fãcut un circ de pominã, în stradã. Vecinii deranjati au sunat la 112. Imediat o patrulã formatã din doi politisti de la Ordine Publicã din cadrul Politiei Bârlad, a plecat la locul respectiv. În încercarea de a-i linisti pe tinerii cheflii, politistii le-au cerut acestora sã se legitimeze. Unul dintre ei a devenit recalcitrant si agresiv, iar politistii au încercat sã îl încãtuseze. Ceillati doi tineri au sãrit pe politisti, l-au pus pe unul dintre ei la pãmânt, i-au rupt hainele si l-au lovit cu picioarele, iar între timp tânãrul recalcitrant a fugit. Spiritele s-au calmat când la fata locului au sosit întãriri. Bãtaia s-a terminat pentru unul dintre politisti la spital, iar pentru agresori, în arest, fiind acum cercetati pentru ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.