spot_imgspot_img
3.7 C
Vaslui
19-mart.-2024

„Borsec”, „Sevraj” si „Ucle”, bãtãusii care au agresat doi politisti, condamnati pentru ultraj!

- Advertisement -

ZMEI PEDEPSITI…Alin Ionut Mocanu zis „Borsec”, Alin George Mocanu, zis „Ucle” si Stefan Alexandru Popa zis „Sevraj”, din Bârlad, judecati pentru ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice, în urma unui scandal fãcut pe 15 august, si-au aflat pedepsele! Doi dintre „zmei” sunt condamnati cu suspendare, iar unul îsi va ispãsi pedeapsa la închisoare, având în vedere cã este recidivist. De plãtit însã, vor plãti toti trei, în solidar suma de 5000 de lei pentru fiecare politist agresat si 7500 de lei pentru cheltuielile judiciare! Decizia judecãtorului bârlãdean nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel în zece zile.

Pe rolul Judecãtoriei Bârlad a fost ieri un proces care viza pronuntarea sentintei în cazul celor trei tineri din Bârlad, acuzati de ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice. Cei trei sunt: Mocanu Alin Ionut, Popa Stefan Alexandru si Mocanu Alin George, ultimul fiind în arest preventiv, iar primii doi sub control judiciar. Cei trei au fost protagonistii unui scandal monstru care a avut loc pe 15 august, anul trecut, când au fost bãtuti doi politisti de cei trei tineri în Bârlad! Scandalul a pornit dupã ce tinerii s-au îmbãtat critã, au dat boxele la maxim si au fãcut un circ de pominã, în stradã. Vecinii deranjati au sunat la 112. Imediat, o patrulã formatã din doi politisti de la Ordine Publicã din cadrul Politiei Bârlad a plecat la locul respectiv. În încercarea de a-i linisti pe tinerii cheflii, politistii le-au cerut acestora sã se legitimeze. Unul dintre ei a devenit recalcitrant si agresiv, iar politistii au încercat sã îl încãtuseze. Ceillati doi tineri au sãrit pe politisti, l-au pus pe unul dintre ei la pãmânt, i-au rupt hainele si l-au lovit cu picioarele, iar între timp tânãrul recalcitrant a fugit!. Spiritele s-au calmat când la fata locului au sosit întãriri. Bãtaia s-a terminat pentru unul dintre politisti la spital, iar pentru agresori, în arest, iar ieri au fost condamnati la închisoare: doi cu suspendare, iar unul la închisoare cu executare, dupã cum urmeazã:

Mocanu Alin Ionut (23 ani) zis „Borsec” – condamnat la 1 an si 8 luni închisoare cu suspendare si trei ani sub supraveghere, plus muncã în folosul comunitãtii 100 de zile, la Primãria Bârlad sau Spitalul Municipal de Urgentã, fiind mentinutã asupra sa mãsura controlului judiciar pânã la rãmânerea definitivã a sentintei datã de Judecãtoria Bârlad.

Popa Stefan Alexandru (28 de ani) zis „Sevraj” – condamnat la 2 ani si 4 luni închisoare cu suspendare si trei ani sub supraveghere plus muncã în folosul comunitãtii 100 de zile, la Primãria Bârlad sau Spitalul Municipal de Urgentã. Si asupra lui se mentine mãsura controlului judiciar, pânã la rãmânerea definitivã a sentintei.

Mocanu Alin-George zis „Ucle”, cu antecedente penale, a fost condamnat la 2 ani si 4 luni închisoare cu executare, având în vedere cã acesta este recidivist si cã s-a sustras urmãririi penale. Asupra acestuia s-a mentinut mãsura arestului preventiv în care se aflã din 27 august anul trecut, dupã ce s-a predat organelor de anchetã, sfãtuit de avocatul sãu.

În afarã de pedeapsa cu închisoarea (cu suspendare sau cu executare), cei trei „zmei” din Bârlad – Borsec, Sevraj si Ucle, vor avea de plãtit, dacã sentinta rãmâne definitivã, câte 5000 de lei în solidar, pentru fiecare politist agresat. Mai precis 10 000 de lei daune morale celor doi politisti si câte 2500 de lei cheltuieli judiciare, adicã 7500 de lei.

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/%E2%80%9Eborsec-%E2%80%9Esevraj-si-%E2%80%9Eucle-au-batut-doi-politisti-dar-vor-in-libertate

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.