spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
20-apr.-2024

„Firicel” din „Las Fierbinţi”, „naşul” procurorilor / Document incredibil

- Advertisement -

Actorul Cuzin Toma, care a avut nişte experienţe interesante cu procurorii după ce a fost prins cu „iarbă”, le-a arătat magistraţilor cine este naşul.

Actorul care îi dă viaţă lui „Firicel” din „Las Fierbinţi” s-a luptat, luni la rând, pentru a intra în legalitate cu o asociaţie prin intermediul căreia derulează proiece care vizează persoanele defavorizate. Interesant, printre cei care s-au opus vehement au fost procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, aşa că „Firicel” s-a văzut nevoit să-şi caute dreptatea în instanţă.

După ce au analizat probele depuse la dosar de Cuzin Toma, judecătorii i-au dat dreptate actorului, hotărând: „Admite cererea. Acordă personalitate juridică petentei Asociaţia Toma Cuzin – dacă eu pot, poţi şi tu. Dispune înscrierea petentei în Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune, în caz de exercitare a căii de atac, la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”.

Anul trecut, „Firicel” a fost citat în faţa magistraţilor într-un alt dosar, mai „delicat”, în care fusese acuzat de trafic de droguri. După ce procurorii DIICOT au găsit asupra actorului aproape două grame de cannabis şi două grindere (vezi articolul aici), au decis să claseze cauza, considerând că „Firicel” merită o a doua şansă. Astfel, DIICOT a renunţat la acuzaţii, motivând că „în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

….https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/firicel-din-las-fierbinti-nasul-procurorilor-document-incredibil-213587.html?utm_source=Website&utm_medium=bziro-3-stiri&utm_campaign=RSS

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.