spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
25-apr.-2024

„Protestând vom scăpa de criminali”; Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” anunţă un nou protest pe 3 mai la Chişinău

- Advertisement -

„Doar împreună putem scoate Moldova din ghearele regimului oligarhic, care a furat ţara şi ne-a adus la limita sărăciei”. O spun membrii Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, care îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la acţiunea de protest ce va avea loc pe 3 mai în centrul capitalei.

Potrivit organizatorilor, la guvernare nu este loc pentru cei care au furat miliarde din sistemul bancar, au subjugat justiţia şi au monopolizat presa.

„Protestul preconizat pentru 3 mai ar trebui să constituie o nouă Mare Adunare Naţională. Doar uniţi, doar solidari, doar prin proteste a zeci şi sute de mii de oameni ne mai putem salva ţara şi calea europeană. Moldova se află în captivitatea unui regim criminal, preocupat de strangularea democraţiei şi a statului de drept, devalizarea financiară a ţării şi a cetăţenilor. Instituţiile statului slujesc o mână de criminali de la guvernare şi îşi bat joc de cetăţeni, care astăzi sunt dezbinaţi pe tot felul de criterii”, a declarat avocatul Andrei Năstase, membru al Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2015/4/19/protestand-vom-scapa-de-criminali-platforma-civica-demnitate-si-adevar-anunta-un-nou-protest-pe-3-mai-la-chisinau/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.