|

10 invitatii duble la show-ul de stand up comedy. Iatã ce trebuie sã faci dacã vrei sã câstigi una dintre ele.

PROVOCARE… Cafeneaua Hiccup din Vaslui pune la bãtaie 10 invitatii duble la show-ul de stand up comedy de sâmbãtã, cu trei dintre comediantii care au fãcut furori la iUmor: Gabriel Gherghe, Bobi Dumitras si Petricã Istoc. Tot ce trebuie sã facã doritorii este sã se înarmeze cu mult umor si sã lase un comentariu cu o glumã foarte bunã la postarea de pe pagina de Facebook Hiccup Vaslui, în care este anuntat concursul. Cel care va alege cele mai bune glume este chiar unul dintre comediantii invitati: Bobi Dumitras.

Spectacolul va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 19:00. “Mai sunt câteva zile pânã la Stand Up Comedy iUmor x 3 cu Gherghe, Dumitras si Istoc / Vaslui si ne-am decis sã ne antrenãm simtul umorului. Punem la bãtaie 10 invitatii duble pentru cele mai bune glume sau cele mai amuzante comentarii. Cîstigãtorii vor fi alesi vineri seara, chiar de cãtre Bobi Dumitras. Nu uita sã treci în comentariu si numele persoanei cu care vrei sã mergi la comedie!”, este anuntul de pe pagina de Facebook Hiccup – Coffe and tea. Cei care însã nu se vor afla printre câstigãtori, vor putea sã cumpere bilete de la Cafeneaua Hiccup de lângã Judecãtoria Vaslui. Pretul unui bilet este de 25 lei.

Show de stand up comedy 100% moldovenesc

Cu peste 13 milioane de vizualizãri pe youtube, Gabriel Gherghe, Bobi Dumitras si Petricã Istoc sunt trei dintre cei mai îndrãgiti comedianti din tarã. Apreciati de juriul si publicul iUmor, cât si de multimea de spectatori care i-a vazut la showurile live, cei trei anuntã un super show de stand up comedy 100% moldovenesc. Gabriel Gherghe a câstigat locul 3 în finala primei editii iUmor, impresionând atât juriul, cât si publicul de acasã prin umorul sãu fin. De asemenea, este cîstigãtorul Stand Up Fest 2014. Bobi Dumitras este membru al trupei de muzicã si de umor Fãrã Zahãr si cel care a scris versurile celor mai cunoscute piese ale formatiei. Petricã Istoc este câstigãtor Stand Up Fest 2018 si unul dintre stand-up-erii aflati pe val în acest moment.