spot_imgspot_img
17.4 C
Vaslui
28-mart.-2024

2014-Anul Calului de lemn

- Advertisement -

Ce pregãtesc astrele pentru nativii zodiilor?

În Calendarul chinezesc, 2014 este anul Calului de lemn, rãspunzãtor pentru cãlãtorii si cãutãri interioare. Sã ne asteptãm cu totii, asadar, la un an dinamic, al actiunilor decisive si nu unul al somnolentei, al lentorii.

Curajul de a actiona va fi asul câstigãtor de la masa celor care vor îndrãzni.

Berbec

Dupã mai bine de un an de izolare, vã reluati viata socialã, lãsând în urmã toate restrictiile si, mai ales, izolarea. Anul 2014 vã va oferi oportunitatea de a vã amplifica calitãtile în plan profesional sau personal. Spiritul dvs. liber se va bucura din nou de viatã. Si pentru cã vã place frumosul si sunteti un romantic incurabil, anul acesta vã va oferi experiente de neuitat. Asadar, veti prefera o relatie armonioasã în detrimentul uneia bazate pe o decizie impulsivã. Emotiile pozitive vor sta la baza relatiei solide pentru care deja ati optat, si nu putine vor fi momentele pasionale. Iar dacã ati fost singur pânã acum, în acest an veti fi nevoit sã învãtati ce înseamnã viata de cuplu, sã tineti cont si de pãrerea partenerului de viatã.

Si în viata profesionalã se va produce o schimbare, pozitivã, având parte de mai multã creativitate. Implicarea dvs. va fi totalã, iar rezultatele pe mãsurã. Veti avea parte de toate acestea doar dacã nu veti rata startul la începutul anului. În a doua parte a anului vã veti dedica o parte din energia alocatã muncii micilor plãceri personale, care vor avea o prioritate mai mare.

Taur

Un nou an, un nou început. În 2014 veti aloca mai mult timp pentru nevoile dvs. si mai putin pentru nevoile celorlalti, asa cum i-ati obisnuit pânã acum. Desi s-ar putea crede cã este o dovadã de egoism, nici pe departe nu este vorba despre aceasta, doar cã aveti nevoile dvs. de care trebuie sã vã ocupati cu si mai multã hotãrâre, implicare. Veti socializa mult mai usor, veti practica sporturile favorite si toate acestea pentru a vã simti într-o formã excelentã. Si orele de odihnã vor fi importante pentru restabilirea echilibrului afectat de prea multele ore suplimentare.

Cu Saturn în casa dragostei, veti fi pusi în fata propriilor temeri vizavi de relatia cu persoana iubitã. Este posibil sã vã confruntati cu iubiri mai vechi pe care le veti cântãri atât din perspectiva bucuriilor trãite, cât si a esecurilor din trecut. Totul va deveni mai limpede, ceea ce vã va face sã atrageti un pertener uimitor, fie sã pãstrati o idilã mai veche, dar pe care o veti aprecia cu mult mai mult. Lãsati inima sã vã vorbeascã.

Cu Marte în casa muncii, nu vã veti mai vedea capul de treburi. Veti deborda de energie si creativitate. Anul 2014 va aduce cu el usurinta de a le comunica oamenilor din suflet si mai putin la nivel mental. Intuitia va fi la ea acasã, usurându-vã astfel deciziile luate.

Gemeni

Eforturile dvs. vor fi vãzute în cele din urmã. Este indicat sã profitati de rezultatele muncii dvs., mai ales cã primele sase luni ale anului Jupiter vã influenteazã casa banilor. În luna iulie se întrevãd niste bani pe care-i veti primi ca remuneratie în urma unui proiect la care lucrati de foarte mult timp. Ar fi indicat sã nu-i cheltuiti pe toti, asa cum vã este firea si sã pãstrati o parte din ei si pentru zile mai putin profitabile.

Anul 2014 vã poate aduce unele schimbãri în ceea ce priveste cariera, dar si o relatie mult mai stabilã cu partenerul de viatã, ceea ce vã va bucura peste mãsurã. Deti avea multã energie si vã veti implica în tot felul de proiecte care vã vor solicita foarte mult intelectul.

Practic 2014 este anul în care viata dumneavostrã se reporneste pe un alt fãgas. Va fi un nou drum pe care veti întâlni toate elementele de care aveti nevoie: comunicare, într-ajutorare, dorinta de a învãta lucruri noi. Toate acestea vã vor ajuta sã gãsiti noi oportunitãti de a vã spori veniturile.

În dragoste veti avea parte de mult romantism, de stabilitate, de frumos. Veti pune pe primul plan nevoile partenerului, ceea ce vã va aduce o si mai mare apropiere de acesta.

Pentru cei care nu aveau deja un partener, sunt sanse mari de a se cãsãtori.

În partea a doua a anului, Jupiter se mutã din casa banilor în casa educatiei, ceea ce va favoriza investitiile în cunoastere.

Rac

Mai mult ca oricând, sunteti dispus sã vã asumati responsabilitãti pe care le puteti onora cu succes, iar dacã erati în asteptarea unui câstig financiar, acum este momentul dvs.

În anul 2014 se întrevãd unele schimbãri în ceea ce priveste cercul de cunostinte, din care-i veti exclude pe cele care obisnuiau sã vã dezamãgeascã. Sunteti hotãrât sã vã înconjurati doar de persoane pozitive, care sã vã dea aripi si sã vã mobilizeze. Totusi vi se recomandã diplomatia, pentru ca rupturile sã nu lase urme.

Tot în anul 2014 vã veti concentra mai mult si pe relatia de cuplu. Veti fi mai iubitor si mai întelegãtor cu partenerul de viatã. Dacã nu sunteti cãsãtorit, vã puteti astepta la o cerere în acest sens.

Hotãrârea si munca sustinutã sunt atuurile dvs. si acestea vor fi rãsplãtite mai devreme sau mai târziu. Se întrevãd relatii foarte bune cu colaboratorii si acest lucru nu este surprinzãtor, dat fiind eforturile dvs. din ultima vreme.

Leu

Anul 2014 debuteazã excelent în toate domeniile pentru nativii din Leu. Veti da dovadã de diplomatie si de o atentie sporitã în relatiile cu cei din jur, ceea ce nu vã caracteriza pânã acum, când obisnuiati sã duceti lucrurile la extreme. Veti pune accent pe cunoasterea de sine, ceea ce va juca un rol important în deciziile pe care le veti adopta în anul 2014. Acest an vã va aduce multe oportunitãti de care veti profita din plin, inclusiv în dragoste. Veti sti sã dãruiti emotii, iubire, rãsplãtindu-vã astfel partenerul de viatã care a investit în dvs. sentimente profunde.

Vã bucurati si de influenta pozitivã a lui Jupiter care vã va asigura o carierã strãlucitã, evident dacã sunteti hotãrât sã faceti efortul cuvenit. Persoanele din jurul dvs. vã vor remarca în final calitãtile si potentialul de care dispuneti.

Cãlãtoriile vor cãpãta o nouã dimensiune în dezvoltarea carierei dvs. Veti fi uimit câte oportunitãti se vor întrezãri dintr-o simplã cãlãtorie în strãinãtate. Asadar, 2014 este anul lãrgirii orizonturilor personale si profesionale.

Fecioarã

La orizont se întrevede un an al cãlãtoriilor, al relaxãrii. Desi sunteti cunoscut ca un om cãruia îi place foarte mult sã munceascã, anul acesta vã va aduce o schimbare majorã în aceastã directie. Vã veti pune în practicã idei si dorinte acumulate de-a lungul timpului, fãrã sã vi se punã vreo piedicã. Vi se deschid noi cãi, spre comunicare, spre planificare.

În sfârsit, ati învãtat cã trebuie sã fiti echilibrat atunci când vine vorba despre buget. Nu vã mai îndatorati pentru lucruri nesemnificative, acesta este sfatul de care trebuie sã tineti cont dacã doriti sã trãiti cât de cât linistit. În plus, nu mai mizati pe câstiguri venite din cer, pentru cã va trebui sã munciti pentru fiecare bãnut în parte.

Si în plan sentimental, anul acesta va aduce schimbãri, veti experimenta sentimente noi, cu totul diferite de cele trãite pânã acum. Relatia actualã evolueazã din ce în ce mai bine si datoritã implicãrii de care veti da dovadã si, mai ales, a cresterii în intensitate a sentimentelor.

Anul 2014 se va dovedi benefic si pe planul carierei, devotamentul si simtul de rãspundere fiindu-vã recunoscute.

Balantã

În anul 2014 nu veti mai fi singur, în cazul în care ati fost pus într- asemenea situatie. Vã veti gãsi persoana potrivitã cu care veti pune bazele unei relatii promitãtoare. Debordati de optimism si încredere în ceea ce va urma.

De asemenea, în anul 2014 veti învãta lucuri noi despre artã, comunicare, diplomatie.

Prin urmare, vã asteaptã o perioadã încãrcatã de energie si sperantã.

Dacã vor apare unele divergente în relatia de cuplu, acest lucru are drept izvor orgoliile dvs. Le veti putea depãsi cu sigurantã, dacã veti da dovadã de calm si rãbdare.

Si în planul carierei veti înregistra o ascensiune, existând posibilitatea de a câstiga sume frumoase de bani, dar mai ales încrederea în fortele proprii. Ati putea primi o ofertã interesantã de afaceri sau se pot ivi ocazii avantajoase pentru dvs.

În partea a doua a anului, Jupiter va fi rãspunzãtor pentru creativitatea de care veti da dovadã si vã va crea conjuncturi ce vã vor plasa într-o luminã avantajoasã. Cu toatã aceastã energie, veti fi preocupat sã cãutati noi oportunitãti de dezvoltare personalã.

Scorpion

Încercãrile prin care ati trecut în 2013 nu au avut rolul decât sã vã întãreascã. Asa va fi si anul 2014, cel putin la fel de intens ca si 2013. Toate aceste încercãri vã vor face mai bun, mai blând, mai maleabil, ceea ce vã va permite sã le depãsiti cu brio. Atingeti noi nivele de maturitate, pe care apoi doriti sã le depãsiti, ceea ce este în favoarea dvs.

Dacã în viata de zi cu zi, lucrurile se petrec cu o vitezã la care abia puteti face fatã, în viata sentimentalã tânjiti dupã stabilitate, ceea ce vã poate aduce un angajament pe termen lung, fie o cãsãtorie, fie o consolidare a relatiei existente. Încã sunteti neîncrezãtor în partener si din acest motiv continuati sã-l testati în fel si chip. Marte vã va ajuta sã puneti un mai mare accent pe afectiune, pe dãruirea neconditionatã.

Pe plan profesional, se întrevãd lucruri pozitive. Sunteti hotãrât sã vã depãsiti orice barierã impusã si astfel visele dvs. sã devinã realitate.

Sãgetãtor

Vã asteaptã un an plin de surprize. Veti deveni foarte sociabil si vã veti bucura de apropierea fatã de membrii familiei, rude, prieteni, de care ati fost izolat pentru o vreme. Dati dovadã de empatie, de întelegere, de compasiune. Doriti doar sã ajutati, ceea ce este un semn bun pentru dvs.

Tot în anul 2014 veti simti nevoia de a fi înteles de cei din jur, de aprecirea lor. Toate momentele mai delicate din acest an le veti depãsi cu sprijinul moral al prietenilor, al familiei.

Nici pe plan financiar nu o duceti mai rãu. Planeta dvs. norocoasã, Jupiter, are un cuvânt de spus în aceastã directie. De aceea, în acest an vã veti putea mãri substantial veniturile, care vã vor oferi multiple posibilitãti de petrecerea timpului liber.

Tot planeta Jupiter se va face rãspunzãtoare pentru lãrgirea orizonturilor si pentru progresul ce-l veti simti în plan profesional si personal.

Relatia cu persoana iubitã va fi si ea influentatã de apropierea fatã de familie si prieteni.

Capricorn

Un an excelent pe plan profesional! Energiile planetare vã ajutã sã vã realizati cel mai bine proiectele pe plan profesional si sã avansati într-o pozitie cu mult mai favorabilã decât cea din prezent.

Cum viata de familie este prioritarã pentru dvs., trebuie sã stiti cã miscarea planetei Venus vã va aduce multe momente de tandrete în viata de cuplu, cât si unele câstiguri financiare. A venit si timpul dvs. sã vã puteti relaxa si sã vã petreceti timpul liber fericit. Pe acest fond, veti fi capabil sã evitati certurile si orice conflict cu cei din jur si sã vã îndepãrtati de orice atmosefrã tensionantã.

Cu toate cã veti avea mult de muncã, volumul mare nu vã sperie, dimpotrivã stiti cã acesta vã va conduce spre succes.

Planetele sunt alãturi de dvs. si vã asteaptã oportunitãti mai multe decât puteti visa. Pe toate le veti fructifica cu succes.

Vãrsãtor

Gata cu atmosfera linistitã din mijlocul familiei! Este timpul cãlãtoriilor, a aventurilor. Anul 2014 vã va obliga la extinderea orizonturilor cunoasterii, fie cã este vorba de învãtarea unei limbi strãine, fie despre o continuare a educatiei.

Va fi un an aglomerat si abia dacã veti mai avea timp sã respirati.

Practic, romantismul si cãlãtoriile se vor întrepãtrunde în acest an, existând posibilitatea sã vã îndrãgostiti de cineva care se aflã departe fie pe care îl veti întâlni în cursul unei cãlãtorii.

În relatiile de dragoste nu veti fi un cuceritor, nu veti domina, ci doar veti iubi cum numai dvs. stiti.

În acest context, nu veti neglija nicidecum cariera, din luna iulie, Jupiter jucând un rol decisiv în zona parteneriatelor. O sã vã asociati exact cu oamenii de care aveti nevoie!

Un aspect de care va trebui sã tineti seama este cel al diplomatiei si anume sã evitati pe cât posibil momentele tensionate.

Pesti

Sentimente, emotii, aburul dragostei continuã sã nãvãleascã asupra dvs. si în acest an. Vã veti simti din nou copil si vã bucurã tot ceea ce vã înconjoarã. Percepeti realitatea altfel decât ceilalti oameni, ceea ce vã face atât de fericit.

Manifestati toate aceste trãiri si în exterior, bucurându-vã cu partenerul de dragoste. Dorinta dvs. de a fi rãsfãtat va fi înteleasã de partener, care vã va oferi clipe plãcute. Va trebui, totusi, sã învãtati unele lectii care tin de promisiunile fãcute, fie sã vã confruntati cu unele temeri pe care nu ati reusit sã le depãsiti pânã acum.

Oarecum vã va fi greu sã vã concentrati si pe carierã, fie pe anumite planuri pe care vi le-ati fãcut si le tot amânati, fie le neglijati. Cu mãiestrie si mai multã concentrare, veti reusi, în cele din urmã, sã obtineti echilibrul de care aveti nevoie. Astfel veti transforma usor visele în profit si toatã lumea din jurul dvs. va fi multumitã.

Asadar, abundenta si bogãtia vã vor fi aliati în acest an si nu vã veti plictisi defel.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.