spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mart.-2024

SPARGERE ca-n filme dată într-o firmă din Iaşi!

- Advertisement -
Trei indivizi vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, după ce au fost acuzați de comiterea unei spargeri spectaculoase. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Marius Sescu (31 de ani), din Roman, Ioan Trandaf (30 de ani), din județul Vaslui, și a lui Culiță Gioni Plop (37 de ani), din Iași.
Conform anchetatorilor, cei trei au reușit să dea într-o noapte o spargere ca-n filme.
Cu cagulele pe față

Oamenii legii au precizat că, în noaptea de 7 spre 8 iunie 2016, în jurul orei 2.00, Marius Sescu și Ioan Trandaf au intrat prin efracție în sediul unei societăți comerciale de pe Calea Chișinăului, prin decuparea gardului de plasă metalică ce împrejmuiește imobilul și a unui perete din tablă, după care au luat cu totul un seif ce conținea suma de 17.871 de lei. „Ulterior, cei doi au transportat seiful, cu aportul inculpatului Plop, cu ajutorul autoturismului marca Audi A4 Avant. Cei trei inculpați au comis fapta purtând măști, pătrunzând prin efracție în incinta societății comerciale respective și prin violarea sediului profesional”, a declarat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
Aceasta a adăugat că fapta a fost comisă pe timp de noapte, dar și „în baza unei legături subiective prestabilite”, astfel că sunt aplicate circumstanțe agravante generale la acuzațiile de furt calificat și, respectiv, de complicitate la furt calificat. Mai mult, potrivit anchetatorilor, atât Sescu, cât și Plop au mai avut întâlniri cu oamenii legii, aceștia având pedepse anterioare. Anchetatorii au notat că, la audieri, primii doi au negat comiterea faptei, în vreme ce Plop a avut o atitudine sinceră. „Inculpatul Plop Gioni Culiță a avut o atitudine cooperantă și a recunoscut comiterea faptei, declarând însă că nu a știut de la început pentru ce fusese chemat de inculpații Sescu și Trandaf la respectiva adresă, dar că a conștientizat pe parcurs”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Sursa:www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/spargere-ca-n-filme-data-intr-o-firma-din-iasi–217402821.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.