spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
23-apr.-2024

Adelina Ralea si Paul Latu, cei doi elevi exceptionali ai Husului, distinsi pentru munca din anii de liceu

- Advertisement -

RÃSPLATÃ… Munca elevilor huseni care si-au sacrificat timpul si energia pentru a participa la concursuri si olimpiade, unde au obtinut rezultate care au adus prestigiu scolii, a fost recunoscutã, prin premii care i-au surprins si, totodatã, i-au bucurat pe cei mai buni dintre cei buni. Ioana Adelina Ralea si Paul Latu sunt cei doi elevi care i-au fãcut pe huseni sã fie mândri de învãtãmântul local.

Colegiul National “Cuza Vodã” Husi a oferit, la acest final de an scolar, pentru prima datã, “Premiul de Onoare”, din partea institutiei. Distinctia a revenit Ioanei Adelina Ralea, eleva de exceptie, care, fãrã îndoialã, detine cea mai consistentã colectie de premii, dintre toti colegii de generatie. Directoarea Colegiului National “Cuza Vodã”, prof. Manuela Iacob, a precizat cã distinctia a fost hotãrâtã în cadrul Consiliului Profesoral si semnificã recunostinta institutiei, pentru toate rezultatele cu care Adelina si-o onorat liceul, profesorii si, implicit orasul natal. Pe scena Primãriei, premiul i-a fost înmânat de profesoara de Francezã, Elena Talasman, cea care i-a ghidat pasii spre performantã, în aceastã formulã de succes, reusind sã ajungã pânã la etapa internationalã a Olimpiadei de Francezã. “Respect” este cuvântul care o defineste cel mai bine pe Ioana Adelina Ralea, a spus profesoara Talasman, cãci, în tot ceea ce a fãcut, ea a pus respect pentru scoalã, pentru familie, pentru profesori si pentru ea însãsi.

Paul Latu a adus mândrie Colegiului Agricol, prin rezultatele sale la Olimpiadã

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” i-a oferit elevului Paul Latu, olimpicul care a adus anul acesta locul I pe tarã si titlul de “cel mai bun practician în agriculturã”, un “Premiul de Excelentã”. Paul povesteste cã a fost surprins de aceastã dinstictie. “Premiul l-am primit fix în ziua cursului festiv. Eu nu am stiut nimic de el. Dupã ce s-a spus numele sefului de promotie, am fost strigat. Am avut emotii si m-am bucurat. Pentru toate aceste lucruri frumoase, pe care eu le-am trãit în anii de liceu, la Colegiul Agricol Dimitrie Cantemir, as vrea foarte mult sã-i multumesc doamnei diriginte, Mirela Dinu, tuturor profesorilor Colegiului Agricol, dar si pãrintilor mei”, a spus Paul Latu, elevul care a absolvit cei 4 ani de liceu cu media 9,50.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.