spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Casa Zânei, colectia de produse bio a Zînei Domintean (foto)

- Advertisement -

INEDIT… Zîna Domintean, una dintre initiatorii Miscãrii de Rezistentã de la Pungesti, îsi demonstreazã încã o odatã spiritul ecologist prin lansarea colectiei Casa Zânei. Este vorba de o colectie de produse bio, fãcute din roadele naturii, crescute în ograda Moldovei, asa cum se obisnuia pe vremea strãbunilor nostri. Vorbim aici de dulceturi si gemuri, fãrã conservanti sau coloranti, de zacuscã din legume, fãrã conservanti, fãrã coloranti, de rosii deshidratate la soare, în ulei, presat la rece, cu usturoi românesc si busuioc, de tuicã naturalã de casã, de 60 grade, din tescovinã, fãrã coloranti, arome sau conservantI, de visinatã de casã din tuicã naturalã, fãrã coloranti, conservanti sau arome sintetice, de vin rosu de casã, fãrã conservanti sau coloranti, din vie certificatã bio, de fasole neagrã si albã, dar sI de butasi si fructe de goji, din plantatie proprie, certificatã bio.

Pentru sãrbãtorile de iarnã a pregãtit pernute din iutã cu imagini vintage, imprimate pe canvas, o pânzã matã, impermeabilã de tip tablou, care are la bazã fibre naturale, bumbac si flax. Descriere: dimensiuni pernutã (aprox) 43/32 cm, dimensiuni imagine 30/20 cm, greutatea 400 gr. La cerere pot face si pernute personalizate, cu imaginile si mesajele pe care le doriti.

Cost pentru Cosul Zinei este 207 lei ( 47 EURO) cu TVA si taxe de expediere incluse. Comenzile se pot face prin telefon la nr. 0765874234 (cosmote) / 0747562941 (orange), prin mesaj privat pe pagina Facebook Casa Zânei sau prin mesaj la adresa de mail casa.zinei(arond)gmail.com.

Despre aceastã afacere, Zîna Domintean spune: „Casa Zânei, colaboreazã cu artizani locali pentru a aduce în case atmosfera frumoasei Românii de odinioarã: cosuri de rãchitã, pernute decorative din iutã, decoratiuni din iutã si lemn, obiecte de casã. Deasemenea, anual, Casa Zânei redirectioneazã 2% din impozitul pe venit, precum si 10% din profit cãtre asociatii neguvernamentale ce luptã pentru conservarea mediului sãnãtos si drepturile omului”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.