spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Dacă te numești Flutur și faci accident cu bolidul, rezultatul testelor vine la anul

- Advertisement -

Fiul fostului primar din Bo­toşani, Cătălin Flutur, îşi poate conduce bolidul pe străzile publice fără nicio grijă. Chiar dacă este suspectat că a condus maşina sub influenţa drogurilor pe data de 15 decembrie, poliţiştii nu au plătit banii către Institutul de Medicină Legală pentru analiza probei de sânge recoltate de la şofer.

Reprezentanţii poliţiştilor au precizat că, cel mai probabil, rezultatul analizelor va fi gata la începutul anului viitor. „Până nu avem rezultatul probei de la la­borator, nu putem spune că se afla sub influenţa drogurilor. În astfel de cazuri, permisul poate fi anulat, depinde de situaţie“, a precizat Liviu Zanfirescu, co­misarul şef al Serviciului Rutier Iaşi.

Cosmin Flutur este fiul fostului primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, şi nepotul liderului PDL Gheorghe Flutur, fost ministru al Agri­culturii. De asemenea, familia Flutur din Botoşani are „relaţii“ şi în rândul poliţiştilor, Cătălin Flutur este finul de căsătorie al comisarului şef Viorel Şer­bă­noiu, adjunct în cadrul Ins­pectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Cosmin Flutur este bănuit că ar fi condus la începutul lunii decembrie pe străzile din Iaşi sub influenţa drogurilor. El a provocat o tamponare pe bulevardul Independenţei, când se afla la volanul unui autovehicul Infinity. Tânărul circula dinspe Târgu Cucu către Fundaţie, iar în dreptul Universităţii de Medicină şi Farmacie a încercat să schimbe banda. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii şi a lovit uşor un Mercedes Vito în care se afla o familie cu copii din Suceava.

Şoferul Mercedes-ului a spus că a încercat să vorbească cu tânărul cu privire la plata pagubelor, dar şi-a dat seama că şoferul nu este coerent. „M-am dat jos să vorbesc cu el, şi imediat cum a deschis portiera maşini sale a căzut. Am încercat să vorbesc cu el, dar nu voia să vorbească şi se clătina foarte tare. Avea ochii roşii şi tremura. Am sunat la poliţie pentru că nu ajungeam la nicio înţelegere cu el şi pentru că mă gândeam că până la Botoşani avea de mers cale lungă şi putea face vreun accident. În urma coliziunii, copiii din maşina mea s-au speriat îngrozitor“, a spus şoferul autoturismului Mercedes.

Tânărul nu a putut răspunde întrebărilor po­liţiştilor, aşa că aceştia l-au testat cu aparatul Drager. Spre uimirea tuturor, tânărului i-a ieşit alco­olemia zero, aşa că poliţiştii au decis să îl transporte la spital pentru a fi testat pentru consumul de stupefiante. „Nu am consumat nimic şi nu ştiu de ce îmi controlează maşina“, a spus atunci Cosmin Flutur, când a fost întrebat de jurnaliştii Ziarului de Iaşi dacă a consumat droguri.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/daca-te-nume-ti-flutur-i-faci-accident-cu-bolidul-rezultatul-testelor-vine-la-anul–83947.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.