spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Târgul auto, o palida afacere pentru samsarii de masini

- Advertisement -

Târgul auto din Bacau e plin, weekend de weekend. Aici ajung, saptamânal, sute de masini, de tot felul. O afacere, inca, pentru administratia locala. Dar si pentru samsarii auto, care abia vând cam orice nu se „marita” prin alte târguri de profil din tara.

La ora 7 a diminetii de duminica, accesul in târg se face extrem de anevoios. Blocajul este la ordinea zilei, chit ca la acea ora erau doua echipaje de politie. Doar ca unul dintre ele era preocupat sa sanctioneze un sofer cu o masina…de Suceava, desigur, in vreme ce al doilea echipaj se adapostea in masina, ferit de frigul de afara, asteptând probabil sa treaca timpul.
Cert e ca mi-a luat cam jumatate de ora pentru a ajunge de la drumul european E 85 pe strada unde e pozitionat târgul. O nota buna, in schimb, pentru politistul local care nu le permitea soferilor sa parcheze decât pe o parte a aleii care duce exact la poarta târgului auto, evitând astfel, un blocaj total. Chiar si asa, cele doua femei care taiau bilete proprietarilor de masini abia faceau fata. Emotionata de vederea aparatului foto sau din cine stie ce motiv, una dintre ele scapa teancul de bani, imprastiind bancnotele pe jos.
– See more at: http://www.desteptarea.ro/targul-auto-o-palida-afacere-pentru-samsarii-de-masini/#sthash.FEcix3df.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.