spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Liberalii, chemati sã spunã “Prezent” la… recensãmântul de partid!

- Advertisement -

Pânã pe 31 martie, toti membrii de partid din partea vechiului PNL sau ai vechiului PDL vor trebui sã-si reconfirme apartenenta politicã, de data aceasta fatã de noul Partid National Liberal. Pentru a face asta, fiecare membru de partid trebuie sã se prezinte la filiala de care apartine, unde va da o declaratie de apartenentã la noul PNL. În paralel cu aceastã actiune, care va demonstra care este nivelul organizatiei judetene liberale, s-au organizat mai multe actiuni de realizare a fuziunilor dintre PNL si PDL, în comunele si orasele judetului. În jurul Negrestiului, Corneliu Bichinet face în aceste zile un adevãrat tur de fortã, pentru a construi noile Birouri Executive Locale, mai ales dupã ce vechiul PNL a rãmas fãrã primari în zonã.

În aceste zile, membrii Comitetului Executiv Judetean au primit sarcini de a organiza filialele locale, care urmeazã sã înglobeze sub sigla noului PNL atât membrii din vechiul Partid National Liberal, cât si pe cei din vechiul Partid Democrat Liberal. Actiunea se organizeazã în paralel cu reînscrierea membrilor de partid, prin semnarea noilor adeziuni, a spus liberalul Corneliu Bichinet, vicepresedintele Consiliului Judetean. “Împreunã cu Cristi Rusu, rãspundem de sapte comune din jurul Negrestiului, iar alãturi de avocatul Oana Iovu, de comuna Zãpodeni. Ce am fãcut pânã acum? Am verificat bazele de date din comunele de care ne vom ocupa privind organizarea birourilor locale, câti membri de partid mai sunt dupã celebra ordonantã 55, privind migratia alesilor locali, câti noi membri s-au înregistrat în perioada decembrie 2014-martie 2015. Tinând cont de vointa acestor oameni si nu de dorinta vreunui putoi de la judet, se aleg la fiecare birou local câte doi copresedinti, ca si membrii Biroului Local, functie de ponderea membrilor PNL si PDL. Am încheiat aceastã operatiune la Vulturesti si pânã joi voi prezenta conducerii bicefale de la Vaslui si situatia din orasul Negresti si comuna Zãpodeni. Acelasi lucru îl fac, probabil, în teritoriu, si ceilalti colegi ai mei”, a spus Bichinet.

Procesul de înfiintare a Birourilor locale, anevoios

“Intentionez sã mã întâlnesc cu colegii de la PNL Bârlad, duminicã, de la ora 11.00, probabil vom organiza si o conferintã de presã, pentru cã la aceastã organizatie puternicã mi se pare normal ca, o datã pe sãptãmânã, sã fie organizatã o întâlnire cu presa. Dupã aceastã întâlnire, împreunã cu doamna profesor Monu, mã voi deplasa la Vinderei, organizatie de care rãspund de ani de zile si la care nu vreau sã abandonez lucrãrile începute acolo. În rest, pace, liniste, disciplinã si competitie. Ce vrei mai frumos de atât?”, mai spune Bichinet.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.