spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Strigãtul de ajutor al unui înger de fatã! (foto)

- Advertisement -

RUGÃMINTI O tânãrã de numai 20 de ani, victimã a unui accident de circulatie provocat de un sofer inconstient acum câteva luni, strigã dupã ajutor, pentru a se recupera si a putea merge din nou. Absolventã a Colegiului “Petru Rares“ din Bârlad, nu a apucat sã munceascã decât câteva luni, dupã care a suferit accidentul. Zdrobitã pur si simplu, medicii au reusit, dupã sapte operatii sã îi punã la loc oasele bazinului, a picioarelor, a mâinilor si acum are nevoie de recuperare. Cu un venit de numai 242 de lei lunar, mama fetei nu-si poate duce copila la Bucuresti pentru ca aceasta sã revinã la viata normalã pe care a avut-o pânã pe 8 septembrie, anul trecut, când a fost nenorocitã în accident. Povestea Nicoletei Brostic este sfâsietoare si pentru multi oameni, cu multi bani, o sumã cât de micã pe care ar dona-o, ar folosi ca sã-i redea acestei fete speranta cã viata meritã trãitã. Iatã pozele acestea de pe patul de spital care vorbesc de la sine.

Un mesaj de pe o retea de socializare, trimis cãtre noi de o fatã de 20 de ani, ne-a atras atentia. Nicoleta Brostic, de 20 de ani, din satul Hãlãresti, comuna Iana, ne-a scris cerând ajutor. “Bunã ziua…nu stiu cum sã încep a scrie aceste rânduri… Stiu cã tuturor vã este greu…cu toate acestea am îndrãznit sã apelez la dumneavoastrã! Eu nu am mai fost niciodatã în aceastã situatie. Nu stiu cum se procedeazã! Am nevoie de bani pentru a merge la control la Bucuresti. Acolo mã vor consulta medicii ortopezi care m-au operat! Dupã control va trebui sa mã apuc de recuperare. Dacã aceasta decurge bine, posibil sã scap de operatia pentru refacerea ligamentelor. Recuperarea ar fi trebuit sã o încep din ianuarie, dar situatia financiarã nu m-a ajutat deloc! Nu am îndrãznit sã apelez la nimeni pânã acum, pentru cã nu am vrut sã accept cã am nevoie de ajutor. Pânã la întâmplarea acestui nefericit eveniment, am muncit, am fãcut totul de una singurã! Stim cu totii cã independenta înseamnã fericire… Din pãcate, viata m-a îngenunchiat într-un mod crunt! Si de la o vârstã fragedã. Acum nu mai pot… Singurã nu voi reusi! Trebuie sã accept ceea ce mi s-a întâmplat si trebuie sã accept cã am nevoie de ajutor. Pentru cei care au dubii, vizavi de acest anunt, din fericire existã acest site de socializare unde voi posta fiecare etapã de acum încolo, ca sã se vadã ce fac cu banii. Cei care mã cunosc îmi stiu situatia si momentele de groazã prin care am trecut. Iertati-mã cã mi-am fãcut curaj pentru a apela la dumneavoastrã! Am deschis un cont unde veti putea sa contribuiti, fiecare cum poate. Nici nu stiu sã mã exprim!..”, sunã mesajul Nicoletei Brostic.

Poveste de groazã!

Nicoleta era, pânã pe 8 septembrie anul trecut, o tânãrã absolventã a Colegiului “Petru Rares“ din Bârlad. A lucrat ca ospãtãritã pe litoral si pe 15 septembrie trebuia sã plece în Anglia la muncã. Îsi luase bilet de avion. A plecat cu mama ei, din Hãlãresti spre Bârlad, pentru a face ultimele cumpãrãturi înainte de plecare. A avut cumplitul ghinion sã iasã la ocazie si împreunã cu mama sã se urce într-o masinã a unui consãtean din Iana. Deasupra Bârladului, pe DJ 243, un sofer inconstient din Perieni a intrat pe contrasens, având si vitezã si a avut loc un groaznic impact cu masina în care cãlãtoreau cele douã femei, iar Nicoleta a fost zdrobitã pur si simplu. Diagnosticul pus de medicii bârlãdeni, care au si trimis-o la o clinicã specializatã la Bucuresti este: fracturã complexã de bazin, fracturã femur deschisã, fracturã tibie, fracturã antebrat stâng, rupturã de ficat si pneumothorax (i-au intrat coastele în plãmâni). A suferit la Bucuresti sapte operatii. Are mare nevoie de recuperare, ea deplasându-se acum cu mare greutate, în cârje si nici nu se poate sprijini pe piciorul stâng, unde ligamentele trebuie si ele refãcute. Visurile Nicoletei de a deveni un om pe picioarele ei, cu independentã financiarã, stau sã se prãbuseascã. Veniturile mamei sunt de 200 lei ajutor social, plus alocatia surorii mai mici a Nicoletei. Ea si-a cheltuit toti banii, strânsi ca ospãtar pe litoral, prin spitale. Acum a ajuns la fundul sacului si pentru cã este un om curajos, care nu se dã bãtut, strigã dupã ajutor! Cine o poate ajuta, o poate face trimitând bani în contul deschis pe numele mamei ei, BUZAMÃT PARASCHIVA FELICIA RO52CECEVS1908RON0474904 deschis la CEC BANK Bârlad. De asemenea, Nicoleta ne-a dat si un numãr de telefon pentru a putea fi contactatã: 0765.065.286. Ce ziceti? Punem si noi umãrul? Vom face în asa fel încât, putin câte putin, din ce avem fiecare, sã ridicãm acest înger frumos din nou spre viatã!? Vã multumim!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.