spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Cardul de sănătate crează haos: „Mi-a zis doamna doctor că nu-mi mai dă medicamentele”

- Advertisement -

La şapte ani de când autorităţile anunţau că toţi românii asiguraţi vor avea card de sănătate, documentul devine obligatoriu. Mai exact, de mâine, 1 mai.

Sunt însă 840.000 de mii de români care nu au primit nici acum cardul de sănătate. Speriaţi că vor plăti tratamentele, oamenii au făcut coadă la casele judeţene de asigrări de sănătate.

Pe unii i-au trimis medicii de familie, pe alţii, cei din spitale. Autorităţile spun însă că asiguraţii care nu vor prezenta cardul vor primi serviciile medicale.

Un bărbat a stat peste trei ore în picioare în faţa Casei de Asigurări de Sănătate.
„Eu am venit în papuci, uite, de la spital că mi-a zis doamna doctor că nu-mi mai dă medicamentele”, a spus acesta. Întrebat la ce spital este internat, acesta a răspuns că la Matei Balş.

Poşta Română a returnat 193.000 de carduri Casei de Asigurări de Sănătate din Bucureşti, dintre care. 90.000 nu au ajuns nici acum la bucureşteni.

Un alt bărbat care aştepta în faţa Casei de Asigigurări de Sănătate a spus că medicul de familie l-a trimis să îşi ridice cardul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cardul-de-sanatate-creaza-haos-mi-a-zis-doamna-doctor-ca-nu-mi-mai-da-medicamentele_1687880.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.