spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Cristian Adomniței, ridicat de DNA din trafic și dus la audieri. Reacția lui Adomniței

- Advertisement -

Președintele Consililului Județean Iași, Cristian Adomniței, a fost ridicat din trafic și dus la DNA- Serviciul Teritorial Iași, pentru audieri. Asupra acestuia planează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțuni de fals, pentru un proiect cu fonduri europene. La audieri au fost aduși și doi angajați ai Consililui Județean, printre care și șefa Direcției de Proiecte Europene.

Adomniței și cei doi angajați au fost ridicați de DNA în jurul ore 13.00. Cele două persoane au fost reţinute pentru abuz în serviciu în dosarul de la CJ Iaşi: Teodora Jinga, şefa Direcţiei de Proiecte Europene, şi Carmen Irimescu, şefa Serviciului Proiecte şi Parteneriate la Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă, scrie presa locală.

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi a confirmat pentru Ziarul de Iaşi că se află la audieri.

Pe de altă parte, el a infirmat faptul că ar fi fost săltat din trafic, aşa cum s-a zvonit. „Sub nicio formă nu am fost ridicat din trafic. Am fost chemat la audieri şi aştept”, a subliniat Adomniţei. Şeful CJ a ţinut să adauge: „Dosarul este acelaşi, de unde fonduri europene, nu ştiu”… „Am sentimentul că sunt singurul din sat care nu ştie sau nu înţelege ce se întâmplă în jurul său…”, a mai comentat Adomniţei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cristian-adomni-ei-ridicat-de-dna-din-trafic-i-dus-la-audieri_1692790.html#ixzz3ZSbcGGJw
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.