spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Cine minte? SJU zice c-a dat 10.000 E pe serul antibotulinic, furnizorul spune ca l-a donat

- Advertisement -

In vreme ce Spitalul Judetean de Urgenta a anuntat ca a platit 10.000 de euro pentru doza de ser antibotulinic care sa salveze viata unui pacient, directorul firmei de medicamente sustine ca l-a donat gratis, fara sa ceara nici un ban.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau a reusit sa faca rost de serul salvator. Fiolele au ajuns vineri dupa-amiaza la unitatea medicala din Bacau si i s-au administrat barbatului, din comuna Oncesti, caruia i s-a pus diagnosticul de botulism dupa examenul clinic si simptomele prezentate.

Tratamentul a fost adus de un furnizor de medicamente iar unitatea medicala a anuntat ca o va costa circa 10.000 de euro. Serul antibotulinic nu se gaseste in nicio unitate sanitara din tara pentru ca este foarte scump si are termen de valabilitate redus, insa este vital pentru cei diagnosticati cu aceasta afectiune.

Pe de alta parte, directorul Unifarm, Adrian Ionel, a declarat ca nu a cerut nici un ban unitatii spitalicesti.

“Este inadmisibil ce am auzit. Că Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău a plătit 10.000 de euro pentru serul pe care noi (Unifarm, n.r.) l-am trimis gratuit. Exact ca şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Nu înţeleg.Vă rog să cereţi o singură hârtie conducerii spitalului care să ateste că au plătit acestă sumă. Nu pot să cred ce se întâmplă. Noi am dat gratuit, la fel şi la Suceava, la Baia Mare şi la Oradea. Nu înţeleg de ce aceste dezinformări. Cui ajută?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Ionel.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/cine-minte-sju-zice-c-a-dat-10-000-e-pe-serul-antibotulinic-furnizorul-spune-ca-l-a-donat/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.