spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Bârlãdenii, campioni nationali la ju-jitsu (foto)

- Advertisement -

COMPETITIVI… În perioada 9 -10 mai a avut loc, în sala „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, cea de-a 22-a editie a Campionatului National de Ju-Jitsu, categoriile aspiranti, juniori si seniori. La aceste campionate au participat cei mai buni luptãtori de ju-jitsu din tarã, în jur de 250 de sportivi cu rezultate remarcabile la concursurile nationale si internationale. Sportivii bârlãdeni de la clubul SHI TEI DO KO au reusit sã obtinã douã titluri de campioni nationali prin Andrei Popa si Vladimir Râpan, trei medalii de argint si titluri de vicecampioni si patru medalii de bronz. Practic, toti sportivii bârlãdeni au urcat pe podium la fiecare categorie la care au participat.

La Sfântu Gheorghe a avut loc, între 9 si 10 mai, campionatul national de Ju-jitsu pentru sportivii cu vârsta peste 14 ani si seniori. La aceastã etapã Asociatia Clubul Sportiv din SHI TEI DO KO Bârlad, a participat cu un lot de 11 sportivi si s-au obtinut 9 medalii medalii dintre care douã de aur si titlurile de campioni nationali. Iatã care sunt rezultatele sportivilor bârlãdeni: Popa Andrei – campion national categoria – 66 kg fighting; Râpan Ilie Vladimir – campion national categoria -85 kg sectiunea NE-WAZA juniori si vicecampion national categoria – 85 kg fighting junior. Acelas sportiv a urcat si la categoria – 85 kg seniori pe sectiunea NE-WAZA unde a obtinut locul III ; Mazilu Bogdan – vececampion national categoria -94 kg fighting; Onose Vlad – vicecampion national categoria – 81 kg fighting; Câmpeanu Alexandra – locul III categoria – 63 kg fighting; Ghinea Victor – locul III categoria – 69 kg fighting; Toma Iulian Alexandru – locul III categoria – 77 kg Fighting. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest stil de luptã vã amintim cã Ju-Jitsu este cea mai complexã formã de artã martialã, incluzând în competitii cunostinte de tehnicã de KARATE si JUDO, iar sportivii care participã la astfel de competitii au un bagaj vast de cunostinte în luptele de apãrare. “Sunt multumit de rezultatele obtinute si le multumesc sportivilor pentru dãruire. Atât am putut face, având în vedere faptul cã în sala de sport unde ne desfãsurãm antrenamentele beneficiem de douã zile de antrenament pe sãptãmânã si suntem un club care ne autofinantãm.” a declarat antrenorul clubului – Bogdan Mazilu – lucrãtor de politie în cadrul Politiei Bârlad. Bogdan Mazilu a fost împiedicat de medicii de competitie sã lupte în finalã din cauza unor probleme de sãnãtate, astfel cã meciul pentru titlu nu a fost disputat la categoria – 94 kg, devenind campion cel care s-a prezentat la saltea. Felicitãri sportivilor bârlãdeni care au reusit sã fie printre cei mai buni din tarã!

Rezultate notabile si la copii

La data de 24-26.04.2015 s-a desfasurat la Bucuresti Campionatul national de Ju-Jitsu pentru copii si tineri cu vârsta sub 14 ani. La aceasta etapa Asociatia Clubul Sportiv SHI TEI DO KO Barlad, singurul club din Bârlad afiliat la Federatia Romana de Arte Martiale – Departamentul de Ju-Jitsu , a participat cu un lot de 7 sportivi si s-au obtinut 3 medalii de argint: Chis Lucian la categoria – 24 kg fighting; Popa George la categoria -47 de kg si Marinescu Miruna la categoria -51 de kg.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.