spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Titi aflã azi dacã merge la mãturã sau nu! (UPDATE)

- Advertisement -

UPDATE 18. 00 Judecatorii barladeni au validat acordul de recunoastere a vinovatiei semnat de Titi cu procurorii ieseni. Amanunte privind pedeapsa pe care Titi o are de excutat, in numarul de maine al cotidianului nostru.

ASTEPTARE Astãzi, cel care a fost primarul Bârladului din 2004 pânã pe 28 februarie anul acesta, ales de bârlãdeni cu peste 60-70 % sã le conducã destinele, aflã verdictul judecãtorilor bârlãdeni, referitor la acordul de recunoastere a vinovãtiei încheiat cu procurorii Parchetului de pe lângã Curtea de Apel (PCA) Iasi. Dacã acordul va fi validat, fostul primar, devenit între timp infractor, va trebui sã facã 60 de ore de muncã în folosul comunitãtii, iar ca orice infractor de rând ar trebui sã treacã la mãturat strãzile si plantat panselute în oras. Numai cã, fiind un PSD-ist de seamã, se pare cã are pregãtit un loc cãldut la … sters praful de pe cãrtile din Biblioteca “Stroe Belloescu” din Bârlad.

Astãzi, la Judecãtoria Bârlad are loc pronuntarea în dosarul 955/189/2015, în care fostul primar al Bârladului, Constantin Constantinescu, zis si “Nea Titi”, este condamnat la un an închisoare cu suspendare, pentru sãvârsirea infractiunii de conflict de interese. El a semnat cu procurorii PCA Iasi, pe 12 februarie, un acord de recunoastere a vinovãtiei, iar procurorii au propus în dosar o pedeapsã de un an închisoare cu suspendare, precum si câteva pedepse suplimentare cum ar fi efectuarea a 60 de ore de muncã în folosul comunitãtii. Asadar, astãzi “nea Titi” aflã dacã judecãtorii valideazã sau nu acordul încheiat cu procurorii ieseni. Dacã va fi validat, el va trebui sã fie înregistrat la Serviciul de Probatiune Vaslui, unde Titi va trebui sã meargã pentru a urma cursuri de reeducare, ca orice infractor, va fi trei ani sub supraveghere si va trebui sã facã 60 de ore de muncã în folosul comunitãtii, muncã neremuneratã. Cum toti infractorii care au avut de fãcut muncã în folosul cumunitãtii au fost repartizati la mãturat strãzi sau la plantat flori (cã tot ne-a umplut el orasul de flori), ne-am astepta ca si ex-primarul sã fie vãzut cu târnul în mânã sau cu florile pe straturi prin parcul teatrului sau Grãdina Publicã. Însã se pare cã si printre infractori este o ierarhie, primarul din umbrã al Bârladului, deputatul Adrian Solomon, spunând jurnalistilor cã nu va permite ca Titi Constantinescu (care îi este si nas de cununie deputatului), sã fie înjosit si cã acesta va face orele de muncã în folosul comunitãtii la Biblioteca “Stroe Belloescu” din Bârlad; probabil la sters praful de pe cãrti sau la îndosariat … ziarele.

Pentru ce a dat Titi cinstea pe rusine

Vã reamintim, în caz cã ati uitat, pentru ce este Titi judecat si cum a ajuns sã fie condamnat pentru comiterea infractiunii de conflict de interese: Titi, prin firma sa, Constructii Consult SRL Bârlad (administratã de concubina sa Cristina Andrei), dupã ce a “vândut” actiunile contabilei firmei (Cristina Negru), a semnat mai multe documente, dupã câstigarea licitatiei de cãtre SC Urbanproiect SA Bârlad (administratã de Viorel Dumitrasc) si SC Transmir SRL Murgeni, privind contractul de achizitie publicã având ca obiect „Lucrãri de executie a strãzilor din cartierele Deal II, Tuguiata II, Bariera Puiesti, Complex Scolar, Trestiana, Extindere Cartier Complex Scolar”. Procurorii l-au acuzat cã a avut relatii comerciale cu cele douã firme, aceste relatii fiind prin firma sa Constructii Consult. În prezentarea acordului, procurorii spun cã ex-primarul Titi avea obligatia sã se abtinã de la semnarea contractelor de lucrãri, stiind bine cã legea îl pedepseste. Vom vedea astãzi cât de tare îl pedepseste!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.