spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

FAZA ZILEI: Cersetorul fãrã mâini care îsi împarte mâncarea cu cãteii vs autoritãtile bârlãdene care omoarã câinii din padoc! (foto)

- Advertisement -

ÎNDUIOSÃTOR Un cersetor fãrã mâini, de numai 23 de ani, din Bârlad, îsi împãrtea ieri mâncarea primitã de pomanã, cu doi cãtelusi care cresc pe lângã un container de gunoi. Spre deosebire de mai marii Bârladului, care, în contrast cu inima miloasã a cersetorului, au omorât acum câteva zile 72 de cãtei din padocul municipal, urmând ca în curând sã mai “execute” alti aproape 100 de câini. Ce-or fi fãcând oare asociatiile de protectie a animalelor?

Halungescu, cãci asa ne-a spus cã se numeste cersetorul, nu are mâini (labele îi sunt mutilate, fãrã degete) si nu are niciun venit, nu are ajutor social, certificat de handicap sau pensie, dupã cum au spus alti cersetori de prin zonã. Si totusi, din putinul pe care îl primea ca pomanã, împãrtea si la doi cãtelusi flãmânzi si cei ce se gudurau pe lângã bietul tânãr, care n-a rezistat si i-a hrãnit. Nu i-a omorât, asa cum s-a întâmplat în padocul din Bârlad. De multe ori, un om sãrac este cu mult mai sufletist si mai milos decât cei cu buzunarele pline si aici putem exemplifica: medicul veterinar Ioan Bejan, cel care omoarã câinii din padoc, desi legea nu mai este în vigoare fiind suspendatã, primarul interimar Marin Bunea, care a dat dispozitie sã fie eutanasiati câinii din padoc, inventând, cu ajutorul lui Traian Petcu, alt medic veterinar si director al DSVSA Vaslui, boli grave ale cãteilor din padoc, care chipurile nu mai puteau fi tratati. Rusine sã vã fie, domnilor oficiali ai Bârladului! Un cersetor cu un grav handicap si bolnav realmente, de care nu vã ocupati nici dumneavoastrã si nici Directia de Protectie a Copilului si a Asigurãrilor Sociale Vaslui, care are un compartiment special pentru Protectia Adultilor, are inima mai bunã decât voi!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.