spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

30 de vagoane de ciment, descãrcate în Gara Vaslui (foto)

- Advertisement -

Ca pe vremea lui Ceausescu

Operatiune fãrã precedent în ultimii zece ani, în zona gãrii din Vaslui. Firma de distributie materiale de constructii Radical Grup Vaslui, una dintre cele mai importante firme de profil din zona Moldovei, a adus în garã o garniturã de 30 de vagoane pline cu ciment, cum nu s-a mai întâmplat de multã vreme în oras. De aproape trei zile, motostivuitoarele Radical Grup descarcã cele 1.500 de tone de ciment, materialele urmând a fi vândute prin cele patru depozite din Vaslui si depozitul din Husi. “Vom aduce, în aceastã varã, câte douã garnituri din acestea pe lunã”, a spus Ionel Sandu, managerul Radical Grup SRL.

E fierbere mare de câteva zile în zona Gãrii din Vaslui, acolo unde se aflã depozitul central al firmei Radical Grup SRL. Conducerea firmei a adus, pentru vânzãrile din luna iunie, o garniturã de 30 de vagoane de ciment, iar motostivuitoarele lucreazã de zor de aproape trei zile pentru a descãrca materialele. Este vorba de 1.500 de tone de ciment, destinat celor patru depozite din Vaslui si pentru depozitul din Husi. De ani de zile, în gara Vaslui nu s-au mai înregistrat asemenea transporturi masive, ceea ce poate fi un semnal de revigorare a economiei locale. “Am ales sã aducem cimentul pe calea feratã, cu transporturi de zeci de vagoane încãrcate cu ciment, la fiecare livrare, întrucât am obtinut un pret foarte bun, în urma negocierilor. Vom avea un ciment ieftin, pentru piata judetului Vaslui, ceea ce este important pentru clientii nostri”, a spus Ionel Sandu, managerul Radical Grup Vaslui. Pânã în septembrie, vor fi aduse câte douã astfel de transporturi în gara din Vaslui, a mai anuntat managerul Sandu, pentru a acoperi cererile de materiale de constructie din judet.

În aceastã lunã, Radical Grup împlineste 19 ani de activitate

“În ciuda faptului cã în judetul Vaslui se simte criza financiarã, numerosi gospodari si constructori au demarat o serie de obiective de interes local, precum case, grãdinite, scoli, biserici, drumuri, poduri, podete, rigole, parcuri sau modernizarea de târguri comunale. Desigur, tinerii vasluieni care sunt plecati în strãinãtate, ajunsi acasã pe perioada concediilor, si-au construit case cu anexele de rigoare, solarii, ferme pentru pãsãri si animale. În comunele Muntenii de Jos, Muntenii de Sus, Vãleni, Tanacu si multe alte comune sunt mici cartiere de locuinte, iar acolo viata s-a schimbat în bine, asta si datoritã materialelor de constructii furnizate de firma Radical Grup. Aprovizionarea cu materiale de constructii se poate face de cãtre oamenii satelor si de firmele de specialitate de la depozitele si magazinele societãtii din municipiile Vaslui, Husi si comuna Muntenii de Jos, pentru cã, atât la iesirea din municipiul Vaslui, pe drumul spre Bacãu, cât si la iesirea spre Bârlad, la Muntenii de Jos, am deschis douã depozite, locatii moderne, în care se poate gãsi toatã gama de materiale de constructii. Prin înfiintarea unor noi puncte de lucru, am mai angajat încã 40 de persoane, multe provenind chiar din mediul rural. Putem spune cã, desi am trecut prin momente destul de grele, societatea Radical Grup s-a situat pe locurile I si II în topul judetean al firmelor din perioada 2012-2014. Aceste rezultate nu sunt întâmplãtoare, ci se datoreazã eforturilor depuse în cei 19 ani de existentã, pentru cã în luna iunie a.c. împlinim o frumoasã vârstã” – Ionel Sandu, managerul general Radical Grup Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.