spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Victor Ponta: „Voi contesta ordonanţa emisă joi de procurori. Sunt nevinovat”

- Advertisement -

Victor Ponta a convocat, duminică dimineaţă, o şedinţă de urgenţă a coaliţiei de Guvernare, care avut loc la Parlament, în biroul lui Valeriu Zgonea.

Liderii coaliţiei de Guvernare s-au întâlnit duminică, într-o şedinţă extraordinară. Şedinţa a fost convocată de premierul Victor Ponta. Imediat după, premierul a ţinut o conferinţă de presă.

Victor Ponta: „Vreau să mulţumesc colegilor din coaliţia de guvernare cu care am avut o discuţie referitoare la semnificaţia politică a evenimentelor din ultime zile. E un moment dificil şi personal şi politic, pentru mine, am trecut peste multe astfel de momente şi înţeleg că am o datorie, o responsabilitate, pe care am primit-o de la cetăţeni.

Am în calitate de premier obligaţia de a da explicaţii cetăţenilor acestei ţări, cei care sunt afectaţi de deciziile luate de Guvern. Oamenii decid într-o societate democratică şi decizia lor nu poate fi întoarsă printr-o hotărâre a unui om. Vreau să precizez că nu am nicio intenţie de a mă lupta cu justiţia, eu cred în justiţie, dar am dreptul să spun că, evident, mă consider nevinovat de aceste cuzaţii. Voi merge de câte ori e nevoie în faţa procurorilor, voi prezenta date, sunt convins că se va stabili adevărul.

Voi contesta ordonanţa emisă joi la procurorul superior şi apoi la judecător, pentru că nu am fost audiat. Nu mă consider o victimă, Mariana Rarinca este o victimă, sunt oameni mulţi care au de suferit fără să fi avut vreo vină. Sunt un om politic, un luptător, am datoria să lupt pentru ce e corect.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/victor-ponta-a-convocat-coalitia-de-guvernare-sedinta-de-urgenta-duminica-dimineata_1715503.html#ixzz3cNIRfeib
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.