spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Tupeu de politist infractor!

- Advertisement -

NEMULTUMIT… Instanta a fost excesiv de îngãduitoare, lãsându-l în arest la domiciliu, pe politistul de frontierã Andrei Andrunache, dupã ce a strivit cu bolidul un copil de 13 ani, fugind apoi de la locul accidentului si sustrãgându-se cercetãrilor, dar acesta, tot nemultumit rãmâne! Nu vrea cu niciun chip sã îsi recunoascã vina, ba, dimpotrivã, contestã tot, inclusiv legalitatea rechizitoriului procurorilor huseni, care l-au trimis în judecatã pentru comiterii infractiunilor de “vãtãmare corporalã din culpã si pãrãsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia”.

Judecãtorii huseni au fost de neînduplecat în fata cererilor si exceptiilor pe care Andrunache, prin apãrãtor, le-a formulat, respingându-le, rând pe rând si, foarte important, dispunând începerea judecãrii cauzei. Unii spun cã, de fapt, Andrunache tergiverseazã astfel lucrurile. “Ce înseamnã sã nu fii demn nici mãcar în al doisprezecelea ceas! Pe lângã faptul cã nu regretã ceea ce a fãcut, nu si-a cerut iertare si nici nu a cooperat asa cum trebuie cu anchetatorii, acum am aflat cã a contestat legalitatea actului de sesizare a instantei de cãtre procurori. Mai exact, nu i-a convenit cum si-au fãcut procurorii treaba. Dupã ce cã a lovit si a fugit, pentru cã, dupã cum au spus martorii, era beat la volan, sustrãgându-se de la cercetãri si lãsând într-o baltã de sânge acel copil, acum procurorii sunt rãi cã, probabil, ar trebui sã-i dea NUP si nu-i dau. Nu asa se rezolvã lucrurile, cu chichite avocãtesti, mai ales când ai sfãrâmat un copil”, a spus Adi Dumitru, 31 ani, unul dintre husenii care au mers sã doneze sânge pentru copilul accidentat de Andrunache.

Trecãtorii au chemat Salvarea pentru copil, în timp ce Andrunache a rupt-o la fugã, ca un las!

TRIST…Reamintim cã în luna februarie, un copil de 13 ani, elev la Scoala Gimnazialã “Anastasie Panu” Husi, care circula corect, pe trotuar, pe strada “Calea Basarabiei”, a fost izbit în plin de BMW-ul politistului Andrunache, care gonea nebuneste prin oras. Copilul, sfãrâmat mai ales de la brâu în jos, a rãmas într-o baltã de sânge, în timp ce “omul legii” a iesit repede din masinã si a fugit printr-o râpã din apropiere. Husenii aflati în zonã au rãmas socati de ceea ce au vãzut, chemând ei imediat Politia si Ambulanta. În timp ce politistii îl cãutau pe sofer, sotia acestuia a venit sã îsi asume, în fals, întreaga responsabilitate. Dupã mai multe ore, Andrunache s-a predat singur la Politie, iar unii au spus cã, de fapt, acesta fugise întrucât fusese beat critã la volan. Copilul a fost dus în stare criticã la Iasi, unde a suferit mai multe operatii chirurgicale si încã se luptã pentru refacerea stãrii de sãnãtate. De partea cealaltã, Andrunache nu ar avea motive sã se plângã: dupã o scurtã perioadã petrecutã dupã gratii, în arest prevenitiv, instanta de la Tribunalul Vaslui, îngãduitoare, a decis cã Andrunache poate sta si în arest în confortul propriei locuinte. Chiar si asa, acesta a fost mereu nemultumit, contestând inclusiv arestul la domiciliu si vrând sã obtinã controlul judiciar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.