spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Rovana Plumb a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Ce se întâmplă până se întoarce Ponta

- Advertisement -

Preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat vineri că premierul Victor Ponta are „dreptul să decidă asupra sănătăţii” sale, iar cât timp va lipsi din ţară „nu va fi luată nicio decizie majoră”.

Întrebată ce părere are despre faptul că mai mulţi lideri PSD i-au cerut premierului să se întoarcă de urgenţă în ţară, Plumb a spus că Ponta are dreptul să decidă asupra sănătăţii sale. „Eu cred că premierul este cel care are dreptul să decidă asupra sănătăţii lui, sunt sigură că partidul nostru este un partid unit, este un partid puternic, este un partid al stabilităţii, niciodată Partidul Social Democrat nu a declanşat vreun scandal şi, bineînţeles, nicio măsură majoră sau o decizie majoră nu va fi fi luată până când premierul se va întoarce în ţară”, a declarat Rovana Plumb, după adunarea generală a Asociaţiei Municipiilor din România. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, joi seară, că premierul Victor Ponta „trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă”, scrie Mediafax.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/rovana-plumb-a-facut-anun-ul-pe-care-il-a-tepta-toata-lumea-ce-se-intampla-pana-se-intoarce-ponta_1731116.html
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.