spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Compania Radical Grup revigoreazã piata materialelor de constructii din judetul Vaslui (foto)

- Advertisement -

INVESTITII… O nouã garniturã cu 30 de vagoane, încãrcate cu ciment, apartinând firmei Radical Grup, a ajuns în gara Vaslui. În mai putin de o lunã, este aldoilea transport de mari dimensiuni care ajunge la Vaslui, cu materiale de constructii destinate firmei Radical Grup, în conditiile în care de ani de zile traficul pe calea feratã în gara din Vaslui este ca si inexistent. De douã zile, utilajele de la Radical Grup muncesc în continuu pentru a descãrca întreaga cantitate, peste 1.500 de tone de ciment. Toatã aceastã cantitate este destinatã firmelor si persoanelor fizice, la preturi cu mult mai mici decât ceea ce existã pe piata materialelor de constructii din judet, în acest moment, anuntã Ionel Sandu, managerul general al Radical Grup Vaslui, care a declansat si o campanie prin care toti cei care cumpãrã materiale de constructii de aici primesc cimentul gratis.

Cea mai importantã firmã de distributie a materialelor de constructii din judet, Radical Grup SRL Vaslui, a împlinit în aceastã lunã 19 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment, conducerea Radical Grup a demarat o campanie pentru distributia materialelor, cãtre firme si persoane juridice, denumitã “Ciment si alte materiale”. O campanie în cadrul cãreia toti cei care cumpãrã materiale de constructii de la Radical Grup primesc cimentul gratuit. “În urma fuziunii dintre Holcim si Lafarge, am negociat preturile la ciment si am obtinut preturi cu mult mai bune decât existã la acest moment pe piata materialelor de constructii din judetul Vaslui. Am adus un prim transport de 30 de vagoane, cu câteva sãptãmâni în urmã, acum a sosit un alt doilea lot de 30 de vagoane cu ciment, pentru clientii nostri. Din respect pentru cei care aleg Radical Grup, am declansat si campania prin care oferim cimentul gratuit celor care aleg materialele de constructii de la noi, plus un pret foarte atractiv la ciment”, a spus managerul general al Radical Grup, Ionel Sandu. Pânã acum, reactiile cumpãrãtorilor au fost foarte bune, pentru cã preturile la ciment sunt pe placul celor care îsi construiesc case în comunele din jurul Vasluiului.

Foarte multi stranieri apeleazã la Radical Grup, din cauza preturilor atractive, sustine conducerea firmei

În mijlocul verii, tot mai multi vasluieni se întorc de la muncã din strãinãtate si aleg materialele de constructii de la Radical Grup, din cauza preturilor atractive. Marea lor surprizã va fi cã vor primi gratuit cimentul, facilitate pe care nu o face nicio altã firmã din judet. “Esential pentru noi este cã, prin ceea ce facem, revigorãm piata constructiilor din judet. Noi vom continua cu transporturile de zeci de vagoane pline cu ciment, în fiecare lunã, dat fiind cã avem cereri foarte mari”, a anuntat Ionel Sandu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.