spot_img
spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
23-mai-2024

ULTIMA ORĂ: La un pas de moarte, după ce au căzut din copac!

- Advertisement -

NEATENTIA COSTĂ Un tânăr de 25 de ani din localitatea Rafaila și o femeie de 62 de ani, din Oltenești, au ajuns astăzi la Iași, la Clinica de Neurochirugie în stare gravă, după ce au căzut dintr-un tei, respectiv dintr-un cireș. Cel mai grav este tânărul din Rafaila, care se zbate între viață și moarte, după ce a căzut dintr-un tei înalt. Bărbatul a vrut să culeagă flori de tei pentru a câștiga un ban, dar asta era cât pe ce să-l coste viața. Atât el cât și femeia din Oltenești au fost transferați, după ce au fost stabilizați de medicii vasluieni, la Iași.

Tânărul din Rafaila, împreună cu alți localnici, a mers în pădurea de la marginea satului pentru a culege floare de tei. Acesta s-a urcat în copac, dar într-un moment de neatenție în timp ce culegea floarea de tei, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de peste patru metri. A suferit multiple traumatisme și și-a pierdut cunoștința. Oamenii au sunat la 112 iar un echipaj medical a sosit la fața locului. Drumul fiind foarte greu accesibil, Primăria din Rafaila a trimis un tractor în zonă, în sprijinul echipei medicale. In tot acest timp, a fost solicitat un elicopter SMURD, care a ajuns pe stadionul din localitate. Bărbatul a fost stabilizat, preluat de echipajul SMURD și dus la o clinică de specialitate din Iași.

A căzut din cireș!

La fel a pățit și o femeie în vârstă de 62 de ani, din comuna Oltenești, care a ajuns la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși, într-o stare destul de gravă, cu răni la cap și la nivelul pieptului, după ce a căzut dintr-un cireș. Aceasta a fost diagnosticată cu fractură craniană și traumatism toraco-abdominal, fiind trimisă la Iași. „A căzut de la o înălțime de vreo 2 sau 3 metri și s-a lovit serios. A fost stabilizată de medicii de la Huși și trimisă Iași. Aceasta este o perioadă în care se înregistrează astfel de traumatisme, provocate de căderile din copaci”, au spus reprezentații spitalului Huși. .

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.