spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

NOI DETALII în cazul MEDICULUI gălăţean ACUZAT CĂ LUA MITĂ: „Am vândut calul şi căruţa şi v-am adus banii pentru operaţie” (AUDIO)

- Advertisement -

Amănunte noi, pline de un cinism greu de imaginat, ies la iveală la doar o zi după ce urologul gălăţean Dumitru Ţuţa a fost arestat la domiciliu – pentru detalii, click aici -, fiind acuzat de luare de mită. Potrivit persoanei care l-a denunţat la poliţie, medicul ar fi fost iritat şi chiar supărat de suma de 300 de lei, pe care ar fi primit-o iniţial.

„Nu mă lua pe mine cu de-astea!”

Din motive de siguranţă, vom păstra anonimatul persoanei care l-a denunţat pe Dumitru Ţuţa. „M-am dus la cabinetului medicului (Dumitru Ţuţa – n.r.) şi am vrut să-i dau 300 de lei pentru operaţia soţului meu. Când a văzut banii, doctorul mi-a spus că nici nu se discută. M-a ameninţat că mi-l trimite la Tulcea pentru operaţie. Speriată, am început să plâng. Printre lacrimi, i-am spus că sunt o simplă femeie de la ţară, că am doi copii de crescut. Atunci, mi-a zis: „Hai mă, nu mă lua tu pe mine cu de astea!”. L-am întrebat atunci câţi bani vrea. Nu mi-a spus o sumă exactă, ci doar să mă interesez”, povesteşte femeia care l-a denunţat.

Organizarea flagrantului

Speriată şi dezorientată de discuţia cu medicul, femeia şi-a sunat rudele, care au sfătuit-o să meargă la conducerea spitalului. „Am insistat la secretariat să intru la doamna directoare. Între timp, a venit şi juristul. Le-am spus şi lor ce mi-a cerut medicul. Atunci, mi-au dat şi am scris o plângere, după care am plecat să prind bacul. Chiar înainte să urc pe bac, am primit un telefon de la poliţie, care mi-a spus cum să procedez. A doua zi (joi – n.r.) de dimineaţă, m-am dus în cabinetul medicului, care m-a întâmpinat spunându-mi că l-am trezit. I-am zis că am venit să-i aduc banii, de care am făcut rost după ce am vândut calul şi căruţa. Râzând, doctorul Ţuţa mi-a spus că mai bine îi aduceam lui calul să-l călărească. Vorbea mai mult cu „bă” şi cu „mă”, nu puteai să ai o discuţie ca de la om la om cu el. I-am lăsat plicul cu bani pe birou şi am ieşit”, îşi continuă istorisirea femeia.

sursa: http://www.viata-libera.ro/prima-pagina/68458-noi-detalii-in-cazul-medicului-galatean-acuzat-ca-lua-mita-am-vandut-calul-si-caruta-si-v-am-adus-banii-pentru-operatie-audio

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.