spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Lukoil ar putea închide rafinăria din România

- Advertisement -

„Nu avem planuri de închidere a rafinăriei, dar, dacă se va pune poprire, va trebui să facem asta”, a declarat vicepreședintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că structura managementului rafinăriei din România este similară modului în care companiile petroliere Shell și ExxonMobil își gestionează rafinăriile. ‘În această privință, nu intenționăm să schimbăm nimic’, a adăugat vicepreședintele companiei petroliere ruse.

Săptămâna trecută, Lukoil a respins acuzațiile de spălare de bani și evaziune fiscală față de Petrotel-Lukoil și angajații săi, făcute de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

„Lukoil operează în România din 1998 și este una dintre cele mai mari companii energetice de pe piața regională. Lukoil este un contribuabil prompt la bugetul de stat și un furnizor de produse de calitate către consumatorii români”, susține grupul petrolier. De asemenea, Lukoil a anunțat că intenționează să facă apel la decizia procurorilor și că se așteaptă o anchetă obiectivă, în conformitate cu legislația din România și Uniunea Europeană.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/lukoil-ar-putea-inchide-rafinaria-din-romania_232606.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.