spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Ciurariu, despre rectificarea bugetarã a lui Ponta: “Multumim din inimã Partidului!”

- Advertisement -

REACTIE…Vasluiul a primit doar 5,9 milioane lei, la cea mai asteptatã rectificare bugetarã din acest an. O sumã care a stârnit multe discutii în rândul politicienilor locali, care cred cã Guvernul si-a bãtut joc, încã o datã de judetul Vaslui. “Guvernul Ponta se laudã referitor la ultima rectificare bugetarã cu “o rectificare pozitivã, care îndreaptã bugetul tãrii”. Asta, în timp ce tai fonduri de la Ministerul Sãnãtãtii, când tai finantarea de la proiecte si banii de investitii de la Ministerul Transporturilor, când lasi bugete locale cu mari dificultãti în derularea investitiilor care vizeazã necesitãti si probleme reale ale comunitãtilor locale. Într-adevãr, rectificarea este pozitivã. Chiar foarte pozitivã pentru marii baroni PSD, adica ãia care conteazã! Pentru judetul Vaslui, chiar dacã si aici sunt niste baronei, s-a optat pentru condamnarea în continuare la sãrãcie a comunitãtilor locale. Pentru ce sã aloci fonduri, dacã ei sunt disciplinati si oricum aduc voturi? Astfel, cu 5,9 milioane lei alocati, judetul Vaslui este pe podium. Cel de la coadã. Putem compara 5,9 milioane pentru Vaslui cu cele 84,06 pentru Prahova sau cele 72,2 pentru Cluj?

Pentru Victor Ponta and comp., calculul este foarte simplu: sãrãcia pãstreazã un bazin electoral puternic pentru PSD. Pânã când?”, se întreabã deputatul Florin Ciurariu, copresedinte PNL Vaslui.

Primarii vasluieni sunt foarte nemultumiti

“Cheltuiti banii! Stiu cã nu e usor!”, ar fi spus Victor Ponta ministrilor, în sedinta de guvern de la rectificare. Primarii vasluieni, din care 80% sunt în partidul lui Ponta, au replicat: “Am cheltui, dacã ne-ati da mai multi”, având în vedere cã Ponta a aprobat pentru Vaslui una din cele mai mici sume din tarã, doar 5,9 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor la primãrii. Cunoscut în PSD ca seful unei organizatii care aduce multe voturi la partid, Dumitru Buzatu, liderul judetean social-democrat, nu a avut încã o reactie oficialã pe acest subiect. Pe când Dragnea era vicepremier, altfel stãteau treburile pentru Buzatu…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.