spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
21-mai-2024

Poftiti la Open Camp, editia a VI-a!

- Advertisement -

La sfârsitul acestei sãptãmâni se va desfãsura cea de-a sasea editie a festivalului “Open Camp Vaslui”, eveniment ce are loc, an de an, în Poligonul de Tir de la marginea Pãdurii Paiu. Tinerii doritori de distractie în aer liber vor putea asculta, în cele trei zile ale festivalului, 20 de artisti sau formatii de diverse genuri. “Open Camp” este în momentul de fatã singurul festival de acest gen din Moldova si tinde sã devinã un eveniment de traditie pentru municipiul Vaslui.

Vasluienii sunt asteptati la sfârsitul acestei sãptãmâni la cea de-a sasea editie a cunoscutului festival “Open Camp Vaslui”. Poligonul de tir din Pãdurea Paiu va fi locul de întâlnire a celor care vor sã asiste la trei seri de concerte live si sã ia parte la mai multe activitãti de recreere si socializare într-un cadru nemaiîntâlnit în judetul nostru. Organizatorii, Asociatia Grupul de Initiativã si Actiune Vaslui, cu sprijinul partenerilor în acest proiect, Primãria Vaslui, Directia Silvicã Vaslui, Directia pentru Sport si Tineret Vaslui si Biblioteca Judeteanã “Nicolae Milescu Spãtarul” Vaslui au pregãtit în acest an o serie de surprize pentru amatorii de distractie si muzicã bunã în aer liber. Spre deosebire de anii precedenti, la aceastã editie profilul festivalului a fost putin modificat. Genurile de muzicã care vor fi prezentate vor fi mai accesibile publicului spectator.

Rock si lecturã la “Open Camp”

La editia din acest an a “Open Camp” va fi o distributie valoroasã din care se remarcã trupele Subcarpati, Partizan, Fãrã Zahãr, Tapinarii, Sub Asediu, dar si artisti precum Cedry2k sau Afty. Si publicul tintã va fi altul fatã de anii trecuti. Dacã pânã acum, bazele se puneau doar pe tinerii cu vârste cuprinse între 16 si 35 de ani, anul acesta organizatorii sperã ca la activitãti sã poatã lua parte orice vasluian, indiferent de vârstã. În colaborare cu Biblioteca Judeteanã Vaslui, organizatorii festivalului vor deschide o bibliotecã în aer liber în care iubitorii de lecturã se vor putea delecta într-un spatiu amenajat special doar pentru ei. Nici sportul nu va fi neglijat la aceastã editie. Organizatorii au anuntat un campionat de “fotbal pe maidan”, competitii de paintball, tir cu arcul sau cicloturism.

Dimineata la ecologizare, seara la concert

Protectia mediului va fi o altã preocupare în cadrul festivalului. În acest sens s-a stabilit o actiune de ecologizare a pãdurii Paiu si a albiei râului Bârlad. Punctul de atractie va fi, fãrã îndoialã muzica. În aceastã searã, capul de afis va fi formatia Partizan. Având în componentã patru membri, trupa Partizan cântã un rock mai comercial, fiind, asa cum se descriu cântãretii, o altã fatã a trupei Timpuri Noi. Printre cele mai cunoscute piese ale celor de la Partizan putem enumera “Fata mea”, “Banii”, “Am cu ce”. A doua searã, sâmbãtã, 8 august, va fi rezervatã hip-hop-ului, spectacolul fiind asigurat de trupe precum Cedry2k, Afty, Sub Asediu, USZ. Atractia serii va fi, fãrã îndoialã, trupa Subcarpati, care promite un spectacol live de o orã si jumãtate pe teme folclorice underground. În a treia searã, cea de duminicã, 9 august, scena va fi acaparatã de Fãrã Zahãr, Tapinarii, Bass Turbat. Dupã cum se poate vedea, muzicã pe toate gusturile.

Organizatorii mizeazã pe 3000 de spectatori

PREVIZIUNI…Organizatorii au fãcut tot posibilul ca si în acest an festivalul sã fie unul accesibil, iar pretul biletelor va fi de doar 10 lei/searã sau 20 de lei/abonament. Accesul pânã la locul de desfãsurare, în Poligonul de Tir al Directiei Silvice Vaslui de la Paiu, este unul facil si se poate ajunge atât cu masina, cât si pe jos. Pentru doritorii de camping, camparea în perioada festivalului este gratuitã, în interiorul locatiei existând atât o terasã, cât si o zonã food court. “Este a sasea editie a festivalului si sper ca vasluienii sã fie la fel de receptivi la initiativa noastrã, asa cum au fost si anii trecuti. Am fãcut tot posibilul ca evenimentul sã fie frumos si sunt sigur cã nimeni nu va regreta plimbarea fãcutã pânã la marginea municipiului Vaslui, la locul de desfãsurare a festivalului. Îi asteptãm cu mic cu mare pe vasluieni, si nu numai, dat fiind cã aria de adresabilitate s-a extins. Avem semnale cã sute de participanti din judetele vecine Vasluiului vor veni sã se distreze în acest weekend la Open Camp. Cu sigurantã, în oricare dintre zile, se poate veni chiar si cu familia pentru cã locul este o oazã de rãcoare în aceste zile toride, iar atmosfera este cu adevãrat diferitã de tot ce se petrece în mod cotidian”, a declarat Ciprian Hordilã, organizatorul festivalului “Open Camp Vaslui”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.