spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Fraudă cu reţete FICTIVE la farmacie: grup infracţional format din 50 de persoane, destructurat

- Advertisement -

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au efectuat percheziţii de amploare la Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, la farmacii şi la cabinete medicale individuale, într-un dosar de înşelăciune, evaziune fiscală şi fals.

Cele 67 de descinderi au fost realizate în data de 27 noiembrie 2014, în Oradea şi judeţul Bihor, şi au vizat destructurarea unui grup infracţional format din 50 de persoane, specializat în infracţiuni de evaziune fiscală, înşelăciune şi fals.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Cluj-Napoca, Timişoara şi cu sprijinul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală nr. 6 Oradea au efectuat în data de 27 noiembrie 2014 67 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Oradea şi judeţul Bihor ( Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea – Secţia Oncologie, mai multe farmacii şi cabinete medicale individuale ale unor medici de familie), în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional format din 50 persoane, specializat în infracţiuni de evaziune fiscală, înşelăciune şi fals”, se arată în comunicatul DIICOT.

Potrivit procurorilor, în perioada 2012-2014 membrii grupării au generat activităţi de fraudare a Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/frauda-cu-retete-fictive-la-farmacie-grup-infractional-format-din-50-de-persoane-destructurat_1768812.html#ixzz3ijPtTeKm
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.