spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Debut cu dreptul la Cupa Vasluiului (foto)

- Advertisement -

HC Vaslui – Steaua Bucuresti 32-30

Echipa vasluianã de handbal a învins Steaua în primul meci al Cupei municipiului Vaslui. Dupã ce dimineatã s-au încãlzit cu fanii veniti în Centrul Civic pentru un schimb de mingi, elevii lui Sandu Iacob au trecut asearã de una dintre cele mai active echipe pe piata transferurilor în aceastã varã. Pentru HC Vaslui urmeazã al doilea meci de verificare, azi, cu Dunãrea Cãlãrasi.

Ziua de ieri a fost una de sãrbãtoare pentru iubitorii handbalului din Vaslui. Încã de la primele ore ale diminetii, acestia au fost asteptati în Piata Civicã de cãtre elevii lui Sandu Iacob, pentru un schimb de mingi. Aproximativ o sutã de copii, tineri si adulti au venit la întâlnirea cu jucãtorii si staff-ul HC Vaslui. Acestia s-au fotografiat cu idolii lor, au primit autografe, si au participat la tombola cu premii. Drept rãsplatã pentru devotamentul arãtat de fani, echipa vasluianã de handbal a pus la bãtaie 3 abonamente pentru locul 1, 10 esarfe pentru locul 2 si 10 fanioane pentru locul 3. De la ora 19:00, HC Vaslui s-a mutat la Sala Sporturilor, unde a debutat la turneul amical “Cupa municipiului Vaslui”. Ca prim adversar, sortii au decis-o pe Steaua Bucuresti, echipã care i-a învins pe elevii lui Sandu Iacob în urmã cu o sãptãmânã la Cupa Bucuresti, scor 36-31. Numai cã antrenamentul de dimineatã cu suporterii i-a prins foarte bine formatiei locale, care si aseara a a avut o evolutie entuziasmantã. Doar în primele trei minute si spre mijlocul primei reprize au reusit stelistii sã punã sub semnul întrebãrii victoria Vasluiului de la debut. În rest, Soare & comp au controlat jocul de la un capãt la altul, impunându-se la final la douã goluri diferentã, scor 32-30. Diferenta a fost si mai mare, gadele conducând la un moment dat si cu 21-16 (min 29).

Repetãm si astãzi istoria ?

HC Vaslui are si astãzi programatã o întâlnire cu fanii, tot în Piata Civicã, în intervalul 9:00-13:00. Suporterii vor avea ocazia sã-i punã la încercare pe cei trei portari ai echipei, sã schimbe mingi cu jucãtorii profesionisti si sã participe la noi tombole cu premii surprizã. Dupã-amiazã, începând cu ora 18:00, Vasluiul are programat un nou meci amical, cu Dunãrea Cãlãrasi, meci la care vasluienii sunt asteptati din nou în numãr faorte mare, intrarea la salã fiind liberã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.