spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Theaterstock: a meritat 3,2 milione de lei?

- Advertisement -

Peste doua saptamâni de spectacole, 16 zile de trafic infernal prin oras din cauza inchiderii centrului, zeci de trupe care au evoluat in fata bacauanilor, concerte, animatii stradale, nume mari ale teatrului românesc. Au meritat toate acestea 3,2 milioane de lei, din care jumatate de la bugetul local?

Un festival al Moldovei
Inca de la inceput, Anca Sigartau, initiatorul si directorul Festivalului isi manifesta dorinta ca de acest festival sa beneficieze, in primul rând bacauanii, fie ei stabili sau cei cu rezidenta in alte tari, veniti in vacanta, dar si iubitori ai teatrului din localitatile judetului si din judetele limitrofe.

Evident ca nu exista o situatie clara a musafirilor nostri, insa, de la Casa de bilete a teatrului am aflat ca, inca cu mult timp inainte de debutul festivalului, au fost solicitari de bilete, la ghiseu, prin telefon sau e-mail-uri, din Moinesti, Piatra Neamt, Iasi, Onesti, Sascut, Roman, Galati, Adjud etc. De asemenea, destule persoane din aceste localitati, au retinut bilete la mai multe spectacole, mai ales la piesele care s-au jucat in Sala Mare a Teatrului “Bacovia” si la Teatrul de Vara”. S-a vazut acest lucru, seara de seara, dupa numarul de inmatriculare al numeroaselor masini din judetele invecinate.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/theaterstock-a-meritat-32-milione-de-lei/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.