spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Candidati surprizã la concursurile organizate de Primãria Bârlad

- Advertisement -

SURPRIZE! Consilierul local al PMP Bârlad, Daniel Buzamãt, a vrut sã fie sef de serviciu la Centrul de Revigorare si Loisir (zis Centrul SPA), dar în urma primirii subiectelor la proba scrisã, acesta a dat bir cu fugitii. Printre candidatii care au sustinut probele scrise pentru a ocupa unul din multele posturi scoase la concurs de Directia Administrãrii Pietelor, Parcãrilor si Cimitirelor (DAPPC) din Bârlad, se numãrã, surprinzãtor, si contabila firmei Constructii Consult SRL, firma ex-primarului Titi Constantinescu, care candideazã pentru postul de contabil al Centrului de Afaceri “Tutova” din Bârlad!

Surprize surprize la prima probã datã de cei 35 de candidati, care vor sã ocupe unul din multele posturi scoase la concurs de DAPPC Bârlad. Sunt câteva posturi de casier la Parcare, un post de contabil la Centrul de Afaceri “Tutova”, cinci posturi la Cinematograful Victoria si nouã posturi la Centrul de Revigorare si Loisir- zis si Centrul SPA. Sunt înscrise 35 de persoane, care au participat la prima probã, pe 17 august, cea scrisã. Printre candidatii surprizã se numãrã si Daniel Buzamãt, consilier local al PMP Bârlad, care se dorea sef de serviciu la Centrul de Revigorare si Loisir. Când s-au dat subiectele la proba scrisã, Daniel Buzamãt, care candida singur pe postul respectiv, a predat foile de examen fãrã nimic pe ele, pãrãsind astfel concursul! “Nu m-am simtit pregãtit asa cum trebuie pentru un post de sef de serviciu!!! Sper sã fie scos din nou la concurs, sã fiu mult mai pregãtit si nu doar singurul candidat”, a precizat Daniel Buzamãt. De altfel, Daniel Buzamãt s-a plâns cu câteva zile înainte de concurs cã bibliografia pentru examen este foarte stufoasã si nu crede cã poate parcurge atâta legislatie, timpul fiind scurt. Speranta sa cã se va mai organiza un concurs separat pentru postul râvnit de el, ca sef serviciu, îi este însã spulberatã de Vasile Ciochinã, directorul DAPPC Bârlad. “Nu mai scot postul la concurs, pentru cã nici nu prea era nevoie de un sef de serviciu. Am administrator acolo si este de ajuns”, a spus Vasile Ciochinã.

Supriza de la Centrul de Afaceri “Tutova” Bârlad

DAPPC a scos la concurs si un post de contabil, la Centrul de Afaceri Tutova. Pentru acest post a concurat doar o singurã persoanã, Gina Cristina Negru! Este vorba despre contabila firmei Constructii Consult SRL Bârlad, despre care toti bârlãdenii stiu cã îi apartine ex-primarului Titi Constantinescu. De altfel, în perioada cât a fost primar, ca sã eludeze legea si sã arate cã el nu are nimic cu firma respectivã, a trecut-o initial pe numele consoartei sale Cristina Andrei si apoi, cã lucrurile luau totusi o întorsãturã ilegalã, pe numele contabilei, Negru Gina Cristina. Dacã aceasta a “renuntat” sau nu la firma lui Nea’ Titi, nu se stie, dar cu certitudine ea urmeazã a prelua frâiele contabilitãtii la Centrul de Afaceri “Tutova” deoarece este singurul candidat pe post. Astãzi are loc interviul participantilor la concurs, dupã care vor fi afisate si rezultatele. Oare ce surprize ne mai asteaptã, în afarã de faptul cã lista cu candidati “gârâie” de membri PSD??

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.