spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Astăzi, prima şedinţă de Guvern, după trei săptămâni de vacanţă

- Advertisement -

Prima şedinţă de Guvern după trei săptămâni de vacanţă va avea loc astăzi, la o zi de la decizia de majorare cu 25 la sută a salariilor personalului din sistemul sanitar, care va fi prevăzută într-o ordonanţă ce va fi adoptată însă peste o săptămână.

Miniştrii Cabinetului Ponta se vor reuni în şedinţă, miercuri, după aproximativ trei săptămâni de vacanţă. În această perioadă, unii membri ai Guvernului au ales litoralul românesc, iar alţii s-au relaxat în străinătate.

Premierul Victor Ponta a stat în concediu 12 zile – din 29 iulie până în 9 august. Imediat după plecarea în vacanţă, Ponta a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe Facebook. Şeful Guvernului şi-ar fi petrecut apoi vacanţa, împreună cu familia, pe una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de croazieră din lume, în Caraibe.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/astazi-prima-sedinta-de-guvern-dupa-trei-saptamani-de-vacanta_1772958.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.