spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Poliţistul erou, decorat de Iohannis. Gheorghe Ionescu a murit după ce a fost lovit de şoferul turc

- Advertisement -

Gheorghe Ionescu, poliţistul erou care a murit după ce a fost lovit cu maşina de un şofer turc băut, a fost decorat post-mortem de preşedintele Klaus Iohannis.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 21 august a.c., decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu. Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu. Decorarea a fost făcută la propunerea Viceprim-ministrului pentru securitate naţională, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea”, informează Administraţia Prezidenţială.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, accidentat grav de un om de afaceri turc, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca.

Ofiţerul va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare. Soţia sa va primi un ajutor de 20.000 de euro şi va fi angajată la MAI.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/politistul-erou-decorat-de-iohannis-gheorghe-ionescu-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-soferul-turc_1775389.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.