spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
04-iun.-2024

S-a elucidat misterul bombei cu ceapã de la Centrul de Afaceri

- Advertisement -

UITUC…În sfârsit s-a aflat misterul care a plutit zile întregi în jurul servietei care a pus pe jar politia si jandarmii vasluiani, inclusiv unitatea de genisti a Serviciului Român de Informatii. Surse demne de încredere au povestit cã, de fapt, servieta ar fi apartinut unui “drojdier” de la Evidenta Populatiei. Acesta ar fi uitat-o, seara, pe marginea soselei, fiind “sprituit” bine si, dimineatã, i-a fost rusine sã mai spunã cã este a lui. Tot sursa noastrã ne-a lãmurit de ce, pe lângã cutia cu bere, servieta continea si douã cepe: “Folosea ceapa ca pastã de dinti, ca sã nu miroase a alcool la serviciu”. De cealaltã parte, seful Serviciului Local de Evidentã a Persoanei Vaslui spune cã descrierii i se potriveste doar un singur subaltern, numai cã acesta era în concediu de odihnã în acea perioadã si era si plecat din localitate.

Sãptãmâna trecutã o servietã uitatã de cãtre un vasluian pe marginea strãzii de lângã Centru de Afaceri Vasui avea sã punã pe jar autoritãtile. Alarma a fost datã încã de la primele ore ale diminetii si, în scurt timp, zona a fost încercuitã de masini de politie, jandarmi, politisti locali, pompieri si echipa de genisti a Serviciului Român de Informatii. Dupã mai bine de o sãptãmânã misterul gentii în care a fost gãsitã o cutie cu bere si douã cepe, în loc de material explozibil, a fost elucidat. Surse din serviciile secrete au povestit cã diplomatul buclucas ar fi apartinut “unui drojdier de la Evidenta Populatiei. Acesta s-ar fi îmbãtat dupã ce a plecat de la birou si si-a uitat servieta pe marginea drumului. A doua zi i-a fost rusine sã recunoascã faptul cã <<obiectul>> îi apartine. Curios este cum de, cu valiza asta, am reusit sã descoperim si cât de cinstiti sunt vasluienii. A stat o noapte acolo si nu s-a atins nimeni de aceasta pânã dimineatã când a fost descoperitã de politistii locali. De aici încolo povestea o cunoaste toatã lumea”, a povestit sursa noastrã. Tot sursa noastrã a fost si cea care a arãtat de ce, în diplomat, erau si douã cepe, pe lângã cutia de bere. “E simplu si e o metodã cunoscutã de cei care beau în timpul serviciului. Beau si apoi manâncã ceapã. Mirosul cepei îl acoperã pe cel de alcool”, a mai povestit sursa noastrã.

Seful SPCLEP Vaslui: “Nu-i de-al nostru”

Întrebat cine s-ar putea potrivi descrierii, directorul Serviciului Public comunitar Local pentru Evidenta Populatiei a spus cã un singur om s-ar putea potrivi numai cã, în ziua în care “bomba” a explodat la Centrul de Afaceri Vaslui, acesta era plecat din oras tocmai în Arges. “El s-ar potrivi descrierii. În rest nu vãd cine. În cadrul acestui serviciu lucreazã cinci bãrbati si îi cunosc foarte bine pe toti si stiu cum sau cu ce vin la serviciu. Toti vin cu mâinile în buzunare. În nici într-un caz cu diplomatul”, a declarat Dumitriu Dacian.

Povestea “bombei” cu ceapã

POVESTEA…Agitatie mare, pe 4 septembrie , în fata Centrului de Afaceri Vaslui. O servietã uitatã de un trecãtor grãbit pe marginea soselei a pus pe jar autoritãtile din municipiu. Alerta a fost datã de un politist local, care, amortit de somn, s-a impacientat. Putea mai întâi s-o miroase si si-ar fi dat seama cã în servietã e o banalã ceapã. Asa cum oltenii simt prazul de la distantã si noi moldovenii recunoastem o ceapã, cât ai zice peste. Astfel s-ar fi curmat suferinta zecilor de functionari de la Evidenta Populatiei care au stat în stradã si au privit spectacolul sinistru al celor de la SRI. Ar fi fost prea de tot ca, dupã scandalul violurilor care se tin lant în judet, la Vaslui sã mai explodeze si o bombã. A explodat însã mãmãliga, dupã ce priceputul lucrãtor de la SRI a aplicat o loviturã mortalã cepei buclucase, asezonatã cu bere Timisoreana.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.